LIFE STYLE

Άννα Βίσση: «Πριν δέκα χρόνια ήμουν υστερική και δεν ήμουν ευτυχισμένη»

άννα-βίσση-πριν-δέκα-χρόνια-ήμουν-υστ-197738
Τη ζωή με άλλο μάτι βλέπει πλέον η Άννα Βίσση και έχει το θάρρος να «κοιτάει» τα λάθη του παρελθόντος, να τα ομολογεί και να τα διορθώνει.

Η τραγουδίστρια μίλησε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης για την προσπάθεια που έχει καταβάλει στη ζωή της προκειμένου να διατηρήσει τη σιλουέτα της αλλά και για τις θυσίες που έχει κάνει.

«Δεν κάνω κάποια παραπάνω προσπάθεια για το τι είμαι και τι δείχνω από ό,τι κάνει κάθε γυναίκα που σέβεται το κορμί της, τον εαυτό της, το πρόσωπό της. Προσέχω τη διατροφή μου, αλλά έχω φύγει λίγο από την υστερία που είχα πριν από 10 χρόνια. Πριν 10 χρόνια ήμουν πολύ υστερική. Και δεν ήμουν και ευτυχισμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η σταρ.

Ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως είχε κάποια πρότυπα που ήταν άπιαστα και για να τα φτάσει έπρεπε να καταπονήσει πολύ τον οργανισμό της κάτι που έχει μετανιώσει. «Είχα αποκτήσει κάποια πρότυπα που ήταν δύσκολο να κατακτήσεις. Ήθελε πολλές θυσίες. Τώρα πια, κοιτάω να είμαι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Να τρώω σωστά και να προσέχω την υγεία μου» δήλωσε σχετικά η Άννα Βίσση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου