LIFE STYLE

Ο τηλεοπτικός Τζεμ δηλώνει: “Η αναγνωρισιμότητα μου έχει στερήσει την ανεμελιά”

ο-τηλεοπτικός-τζεμ-δηλώνει-η-αναγνωρ-189949

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο τηλεοπτικός Τζεμ από την σειρά «Ταμάμ», παραχώρησε μια συνέντευξη, όπου μίλησε για την αναγνωρισιμότητα, αλλά και για τον έρωτα.

Ο νεαρός ηθοποιός στη συνέντευξη που έδωσε στο «Εγώ Weekly», μίλησε για το πώς έχει αλλάξει η αναγνωρισιμότητά την ζωή του λέγοντας: «Σίγουρα μου έχει στερήσει χρόνο διασκέδασης, ανεμελιά. Μπορείς να κινηθείς σε ένα πολυσύχναστο μέρος με ευκολία; Όχι, αλλά δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει κιόλας. Όλοι μας είμαστε λίγο-πολύ ’’ψώνια’’. Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο».

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, συνέχισε μιλώντας για τον έρωτα και τις σχέσεις σχολιάζοντας: «Από το λύκειο και μετά δεν είχα δυσκολίες στο ερωτικό κομμάτι. Ήμουν ένα παιδί που φλέρταρε πολύ. Όταν φλερτάρεις πολύ, θα χάσεις τις είκοσι φορές, αλλά θα κερδίσεις τις ογδόντα. Ποιος είπε όμως ότι τα συνεσταλμένα παιδιά δεν φλερτάρουν. Δεν υπάρχει μόνο το χυδαίο φλερτ. Συνήθως τα «κακά παιδιά» πουλούν περισσότερο. Ίσως γι’ αυτό έμπλεκα συνήθως με κοπέλες που είχαν προδοθεί από κακά παιδιά.»

tff.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου