LIFE STYLE

Νίκος Μαστοράκης: “Στολίζει” Κωστόπουλο και Πολυχρονίου

νίκος-μαστοράκης-στολίζει-κωστόπο-181623

Ο Νίκος Μαστοράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show», όπου μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα.

Ο Νίκος Μαστοράκης ήταν ως συνήθως χείμαρρος και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και για τον φίλο του, Γιώργο Πολυχρονίου.

Για τον Πέτρο Κωστόπουλο είπε χαρακτηριστικά: «Σε είδα με τις κάρτες μπροστά και λέω “Ο Πέτρος Κωστόπουλος”. Να έχεις το ένστικτό σου και την φυσική σου περιέργεια. Ο Πέτρος έβγαζε το 70% από τις κάρτες και το 30% από τις απαντήσεις των καλεσμένων. Εγώ πιστεύω στο talk show που δεν έχει τέτοιου είδους προετοιμασία. Έχει προετοιμασία να ξέρεις ελάχιστα πράγματα για τον καλεσμένο σου, γιατί αν τα ξέρεις όλα, θεωρείς όταν του κάνεις την ερώτηση ότι θα σου πει κάτι που ξέρεις, πλήττεις. Αν δεν μου άρεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα τον είχα βγάλει στην τηλεόραση, Star 1993 “Ο Πέτρος και ο Λύκος”. Τον πήρα από επιτυχημένο εκδότη και τον έκανα επιτυχημένο παρουσιαστή. Δεν μου αρέσει, αλλά η δική μου γνώμη και αισθητική δεν συνεπάγεται ότι ο Κωστόπουλος δεν έχει επιτυχία».

Καυστικός όμως ήταν και με τον Γιώργο Πολυχρονίου λέγοντας: «Όποια γυναίκα πιάσει στο στόμα του την εκθέτει. Του έγραψα ένα πολύ φιλικό γράμμα για έναν σωσία του που βγαίνει και λέει μαλ… και τις φορτώνεται εκείνος. Του μοιάζει πάρα πολύ εκείνος. Είμαστε ακόμα φίλοι. Αν ήθελες συμβουλές θα με είχε πάρει εκείνος τηλέφωνο».

tff.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου