LIFE STYLE

Πέγκυ Ζήνα: «Eπικοινωνεί» με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή!

πέγκυ-ζήνα-eπικοινωνεί-με-τον-πατέρα-174086

Σε ηλικία 16 ετών η Πέγκυ Ζήνα έχασε τον πατέρα της, μια απώλεια που την έχει στιγματίσει κι ακόμα όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ» δεν έχει κατορθώσει ακόμα να ξεπεράσει παρά μόνο να βρει έναν τρόπο να ανακουφιστεί.

«Δε νομίζω ότι τη διαχειρίστηκα ποτέ ολοκληρωτικά. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αόριστο. Θα έλεγα ότι τη διαχειρίζομαι έχοντας αποκτήσει πλέον μια πνευματική επαφή μαζί του, μιλώντας του, γράφοντας του. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι ψυχές δεν φεύγουν ποτέ, δεν χάνονται, αρκεί μόνο να το θελήσεις με όλο σου το είναι για να επικοινωνήσεις μαζί τους. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που σε αγαπούν και τους αγαπάς δεν σε εγκαταλείπουν ποτέ».

Όπως είπε το να του γράφει γράμματα, σαν να μπορούσε να τα διαβάσει είναι ένας τρόπος που έχει βρει για να διαχειρίζεται την απουσία του» και σε ερώτηση «τι του γράφει;» η Πέγκυ απάντησε τα ακόλουθα:

«Ό,τι με απασχολεί. Δεν του γράφω πολύ συχνά, στην αρχή μόνο το έκανα περισσότερο. Τώρα, πλέον του γράφω σπάνια, όταν αισθανθώ ότι πνίγομαι από ένα πρόβλημα, είτε προσωπικό, είτε επαγγελματικό, είτε έχει να κάνει με απώλειες ανθρώπων από τη ζωή μου. Όταν κλείνω το τετράδιο, νιώθω δέκα κιλά ελαφρύτερη. Την επόμενη ημέρα, κάτι γίνεται ως δια μαγείας-δεν ξέρω αν το προκαλώ εγώ υποσυνείδητα ή εκείνος, που ακόμα και αν δεν έχει λυθεί το πρόβλημά μου, νιώθω μια απίστευτη δύναμη να το αντιμετωπίζω».

tff.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου