LIFE STYLE

Γαμπρός ντύνεται τον Σεπτέμβριο ο Τζορτζ Κλούνι

γαμπρός-ντύνεται-τον-σεπτέμβριο-ο-τζο-172427

Τον Σεπτέμβριο στην Ιταλία θα γίνει ο γάμος του περιζήτητου εργένη, αμερικανού ηθοποιού Τζορτζ Κλούνι με την αγαπημένη του Άμαλ Αλαμουντίν, δικηγόρο ειδικευμένη σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η αναγγελία του γάμου τους αναρτήθηκε σε εκκλησία στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο. Η αναγγελία είναι υποχρεωτική για τους Βρετανούς που επιθυμούν να παντρευτούν και πρέπει να δημοσιοποιείται επί τουλάχιστον 16 ημέρες πριν από το γάμο του ζεύγους. Η 36χρονη Άμαλ, που γεννήθηκε στο Λίβανο, είναι μόνιμα εγκατεστημένη στη Βρετανία.

Στο έγγραφο σημειώνεται ότι ο γάμος θα τελεστεί στην Ιταλία. Ο Κλούνι αναφέρεται με το πλήρες όνομά του (Τζορτζ Τίμοθι) και διευκρινίζεται ότι «ο προηγούμενος γάμος του έχει λυθεί». Ο 53χρονος σταρ χώρισε από την πρώτη του σύζυγο, την Τάλια Μπάλσαμ, το 1993.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου, κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Τα μέσα ενημέρωσης διαφωνούν επίσης για το πού θα γίνει η τελετή, αφού κάποια αναφέρουν τη Βενετία και άλλα ως πιθανότερο μέρος την έπαυλη του Κλούνι στη Λίμνη Κόμο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση πέρσι. Άρχισαν να βγαίνουν μαζί τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο και την άνοιξη αρραβωνιάστηκαν.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου