LIFE STYLE

«Έτρωγα τηγανιές στο κεφάλι»: Η εξομολόγηση του Σταυρή Γεωργίου για τη δουλειά στο εξωτερικό

έτρωγα-τηγανιές-στο-κεφάλι-η-εξομολ-17172

Στις πιο δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει στην επαγγελματική του πορεία αναφέρθηκε ο Σταυρής Γεωργίου.

«Οταν πήγα να δουλέψω έξω, είδα την άσχημη πλευρά… Ετρωγα τηγανιές στο κεφάλι, ωμά, όταν έκανα κάτι λάθος, γι’ αυτό όμως έγινα καλύτερος», παραδέχεται μιλώντας στο Secret και εξηγεί πως κράτησε μόνο τα θετικά στοιχεία από τη συνεργασία αυτή.

«Φώναζαν συνεχώς, υπήρχε ένταση, πήρα αυτό που ήθελα να πάρω και μετά έφυγα και επέστρεψα στην Κύπρο. Κερδισμένος βγήκα», αναφέρει.

«Εύχομαι να κρατήσω όλο αυτό που μου συμβαίνει, να μην είναι κάτι πρόσκαιρο, επειδή όλοι ασχολούνται με τους φιναλίστ. Να αποδείξω πως αξίζει να ασχοληθούν μαζί μου για πολύ καιρό ακόμα», δηλώνει ο Σταυρής.

Μιλώντας για τους γονείς του είπε πως «είναι πολύ συγκινημένοι ακόμα, πολύ χαρούμενοι και χαίρομαι και εγώ μαζί τους».

Οσο για την απόφαση του φετινού νικητή, Σταύρου Βαρθαλίτη, να μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ μαζί του, αποκαλύπτει στο Secret: «Ηταν κάτι που είχαμε συμφωνήσει από πριν. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, που μας ενώνει».

Ο ίδιος έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις για συνεργασία από την Ελλάδα και την Κύπρο. «Θα παραμείνω στην Κύπρο, δεν θέλω να πάω στην Ελλάδα», αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας πως θα κάνει… λίγο απ’ όλα. «Θα δουλέψω και στην τηλεόραση, θα ασχοληθώ και με τα εστιατόρια, όμως, πρώτα να φάει καλά ο κόσμος», λέει χαριτολογώντας.

«Ναι, είμαι ερωτευμένος, δεν το κρύβω», δηλώνει στο «Secret», όμως για γάμο… ούτε λόγος. «Τι μου λες; Μην ακούω αυτή τη λέξη! Πρέπει να πετύχω πρώτα τους στόχους μου. Να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα», εξηγεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου