LIFE STYLE

Μην αρχίζεις της μουρμούρα: Η Σμαράγδα Καρύδη εισβάλλει στη σειρά!

μην-αρχίζεις-της-μουρμούρα-η-σμαράγδα-16449

Συνέντευξη στο 7 μέρες TV παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία αποκάλυψε πώς θα εισβάλλει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και αναφέρθηκε στον ρόλο της και στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Υποδύομαι μία κρητικιά εκδότρια που συναντά το ζευγάρι. Έρχεται σε επαφή με το Μηνά και τη Βούλα αφού ουσιαστικά πρόκειται να εκδώσει το βιβλίο της τελευταίας. Πρόκειται για μία περσόνα έντονη, υπέρμετρα προκλητική, υπερβολική που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη και θα αναστατώσει ολοκληρωτικά τη ζωή του ζευγαριού. Συνηθίζει να πηγαίνει στο σπίτι τους, σχεδόν με θράσος αφού οι επισκέψεις της διαρκούν υπερβολικά πολύ.

Καταρχάς χαίρομαι πολύ που θα παίξω μαζί με τόσο καλούς ηθοποιούς. Αυτό για μένα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η Μουρμούρα έχει εξαιρετικούς ηθοποιούς και ένα μοναδικά καλογραμμένο σενάριο. Επίσης στο συνεργείο υπάρχουν πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα “Στο παρά πέντε” και χάρηκα από καρδιάς, που τους είδα ξανά”», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου