LIFE STYLE

Όλγα Κιριλένκο: Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ “νίκησε“ τον κορονοϊό

όλγα-κιριλένκο-το-κορίτσι-του-τζέιμς-μ-150795

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Όλγα Κιριλένκο, που είχε την ευκαιρία να γίνει ένα από τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ, James Bond στο σινεμά, ανακοίνωσε πριν από δύο εβδομάδας ότι ήταν θετική στον κορονοϊό.

Η 40χρονη ηθοποιός με καταγωγή από την Ουκρανία, που πλέον έχει ως έδρα της το Λονδίνο, είχε πριν από λίγες μέρες αποκαλύψει πως και αυτή ήταν ένα από τα κρούσματα του φονικού ιού και πως βρίσκονταν σε καραντίνα στο σπίτι της.

Με αφορμή την ημέρα της μητέρας που ήταν η χθεσινή στην Αγγλία, η ίδια ανακοίνωσε μέσω Instagram πως έχει αναρρώσει πλήρως και πως γιόρτασε αυτή την ημέρα μαζί με τον τεσσάρων ετών γιο της Αλεξάντερ Μαξ Οράτιο.

“Χαρούμενη γιορτή της μητέρας! Έχω ανακάμψει πλήρως. Για μια εβδομάδα ένιωθα αρκετά άσχημα και ήμουν ως επί το πλείστον στο κρεβάτι, με υψηλό πυρετό και ισχυρό πονοκέφαλο. Τη δεύτερη εβδομάδα, ο πυρετός εξαφανίστηκε, αλλά εμφανίστηκε ελαφρός βήχας και ένιωθα πολύ κουρασμένη. Μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας ένιωθα καλά.

Ο βήχας έχει σχεδόν εξαφανιστεί, αν και εξακολουθώ να βήχω τα πρωινά, αλλά μέσα στην ημέρα εξαφανίζεται. Είμαι καλά! Και εκμεταλλεύομαι αυτό το διάστημα για να προβληματιστώ για πολλά πράγματα και να περάσω ποιοτικό χρόνο με το γιο μου.”

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου