LIFE STYLE

Βαλλιανάτος: Στήσαμε το φιλί στη Βουλή για να κάνουμε κάτι συμβολικό

βαλλιανάτος-στήσαμε-το-φιλί-στη-βουλή-150399

«Το φιλί δεν έχει ήχο. Δεν κάναμε θόρυβο άρα δεν θα μπορούσαν να μας συλλάβουν. Είχαμε στήσει τους φωτογράφους για να μας τραβήξουν. Αν δεν το είχαμε κάνει δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι κανείς. Ήταν ένα φιλί… Έλεος! Το αποφασίσαμε ένα δεκάλεπτο πριν γίνει. Είχε έναν συμβολισμό. Οι βουλευτές κάνανε βόλτες, πότε μέσα- πότε έξω από την αίθουσα της ολομέλειας στη διάρκεια της συζήτησης και όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας έφυγαν… Δεν ψηφίστηκε νόμος για τους ομοφυλόφιλους. Ήταν ένας νόμος για τους straight που απέκλειε τους ομοφυλόφιλους. Αυτό διορθώθηκε. Πλέον δεν αποκλείεται κανείς», τόνισε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μιλώντας στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1!

Αναφορικά με την υιοθεσία παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια σημείωσε ότι: «Η υιοθεσία των παιδιών έχει να κάνει με το συμφέρον των παιδιών. Η επιτροπή που το εξετάζει κοιτάει δυο πράγματα. Το γιατί το κάνεις και την ασφάλεια των παιδιών. Θεωρώ πως όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν την αίτηση αυτή. Στην Ελλάδα μπορεί να υιοθετήσει ένα παιδί ένας μπαμπάς μόνος ή μία μαμά μόνη της, άρα το πρότυπο της οικογένειας αποκλειστικά με μαμά και μπαμπά έχει καταρριφθεί. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που παριστάνουν τους straight για να υιοθετήσουν παιδί. Straight ήταν και αυτός που πρόσφατα στραγγάλισε τη γυναίκα του, πήρε το παιδί του και εξαφανίστηκε».

Επιπλέον, σε ότι αφορά τη στάση της εκκλησίας σημείωσε: «Καμία συγγνώμη από τους παπάδες. Ξεφτίλα. Η εκκλησία είναι αγάπη. Αν δεν έβριζαν τους ομοφυλόφιλους δεν θα είχαν καμία θέση στην τηλεόραση».

Τέλος, σε ότι αφορά το γεγονός ότι πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι οροθετικός, αποκάλυψε πως: «Δεν έγινε πιο δύσκολη η ζωή μου από τότε που δήλωσα οροθετικός. Έχω μάθει στα δύσκολα. Συνεχίζω να φιλιέμαι και όλοι γύρω μου μαθαίνουν πόσο δύσκολο είναι να κολλήσει κάποιος AIDS. Τότε που κόλλησα τον ιό εγώ δεν ξέραμε. Ήταν πιο εύκολο να κολλήσεις τότε. Τώρα πλέον όλοι ξέρουν περισσότερα. Το επίπεδο ζωής των οροθετικών είναι πλέον καλύτερο και με τα φάρμακα γίνεται ακόμα καλύτερα. Είναι ενδεικτικό πλέον πως τα παιδιά των οροθετικών δεν είναι οροθετικά».

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου