LIFE STYLE

MasterChef – spoiler: Αποχωρεί δυνατός μάγειρας – Ποιον θα “κάψει“ ο Ιωάννης

masterchef-spoiler-αποχωρεί-δυνατός-μάγειρας-ποι-139305

Το MasterChef επιστρέφει απόψε με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο και μια δοκιμασία αποχώρησης για γερά νεύρα.

Ο Ιωάννης μαζί με τον Ηρακλή και τον Τζον είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση αφού είχαν τα χειρότερα πιάτα.

Ωστόσο, ο Ιωάννης είναι ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας γεγονός που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Όμως, θα κάνει αυτή τη φορά χρήση της κάρτας, ή θα αρνηθεί και θα αγωνιστεί με κάθε κόστος;

Ο Πάνος Ιωαννίδης προσπαθεί να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση λέγοντάς του: “Δεν υπάρχει τίποτα ανήθικο όποια απόφαση κι αν πάρεις”.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ, ο Ιωάννης με βαριά καρδιά μάλλον θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας που έχει, εξάλλου θα έχει δύο δύσκολους αντιπάλους αν αποφασίσει να μαγειρέψει, οπότε δεν έχει λόγο να μην βγάλει τον εαυτό του εκτός.

Αυτό όμως σημαίνει ότι κάποιος άλλος παίκτης θα χρειαστεί να μαγειρέψει και προφανώς αυτός θα είναι είτε ο Γιώργος είτε ο Ηλίας, που είχαν μέτριες προσπάθειες και είχαν σωθεί οριακά από το να είναι υποψήφιοι.

Όσο για το ποιος αποχωρεί τελικά σήμερα, οι πιθανότητες πέφτουν στον Ηρακλή, έναν από τους αγαπημένους παίκτες του σπιτιού, ο οποίος μετά από πολλές δοκιμασίες αποχώρησης, μάλλον δεν θα τα καταφέρει, απέναντι στον Τζον που είναι ο σίγουρος αντίπαλός του, και τον Ιωάννη ή τον Γιώργο ή τον Ηλία, που είναι σαφώς ανώτεροί του μαγειρικά.

Όπως και να έχει θα δούμε μια σκληρή μάχη και ένας δυνατός μάγειρας θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Δείτε το αποψινό τρέιλερ:

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου