LIFE STYLE

Το MasterChef 4 έχει reunion: Τρεις γενιές παικτών θα βρεθούν μαζί στην ομαδική δοκιμασία [βίντεο]

το-masterchef-4-έχει-reunion-τρεις-γενιές-παικτών-θα-βρ-136859

Το MasterChef 4 της Τρίτης θα έχει μια γεύση από όλους τους μαγειρικούς διαγωνισμούς που είδαμε μέχρι σήμερα στην τηλεόραση του Star.

Μετά την επεισοδιακή δοκιμασία αποχώρησης, από την οποία ηττημένος βγήκε ο Ιωάννης, παρότι είχε στην τσέπη του την κάρτα ασυλίας, οι παίκτες του MasterChef 4 καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια ακόμη ομαδική δοκιμασία.

Ναι, απόψε θα δούμε κριτές και παίκτες σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και πολλούς καλεσμένους, ωστόσο πρέπει να θυμόμαστε πάντα πως τα γυρίσματα του MasterChef 4 πραγματοποιήθηκαν πριν εφαρμοστούν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό.

Η ομαδική δοκιμασία φέρνει κόντρες στο MasterChef 4

Από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου φαίνεται πως οι δύο αρχηγοί δεν καταφέρνουν να τιθασεύσουν τις ομάδες τους και έτσι οι καυγάδες δεν αργούν να ξεσπάσουν στο MasterChef 4. Είναι ενδεικτικό πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλεί τους δύο αρχηγούς για… εξηγήσεις ενώ διεξάγεται η ομαδική διαδικασία του MatserChef 4.

Βίντεο: Παλιοί γνώριμοι στην ομαδική του MasterChef 4

Όπως σε κάθε τέτοια δοκιμασία, οι παίκτες πρέπει να ετοιμάσουν πιάτα για εκλεκτούς καλεσμένους. Αυτή τη φορά, κριτές των διαγωνιζόμενων του MasterChef 4 είναι παίκτες από προηγούμενες σεζόν. Έτσι απόψε θα δούμε συγκεντρωμένες «τρεις γενιές MasterChef» σε ένα ιδιότυπο reunion.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου