LIFE STYLE

Ρ. Κορομηλά: «Ημουν αγνώριστη, νρεπόμουν να με δουν»!

ρ-κορομηλά-ημουν-αγνώριστη-νρεπόμου-13347

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε στην εκπομπή Αποκαλύτπικά και με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Τα λόγια της διάσημης παρουσιάστριας συγκλονίζουν…

«Αν δεν ήμουν θετικός άνθρωπος δεν θα μπορούσα και να το ξεπεράσω. Καμιά φορά μας δίνει η ζωή κάποια χτυπήματα και ξαφνικά ανατρέπονται τα πάντα. Βίωσα μια κατάσταση η οποία ήταν δύσκολη, δυσάρεστη, πίστεψα κάποια στιγμή ότι μπορεί να μην επανέλθω, να μην μπορώ να περπατήσω, να μην μπορώ να χαμογελάσω, να μην μπορώ να μοιράζομαι ωραίες στιγμές με τους ανθρώπους γύρω μας… Βίωσα κατάθλιψη, είπα “εδώ τελειώνει όλο αυτό”. Αιωρείται ένα “γιατί”.

Πρέπει να είμαστε δυνατοί, δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ότι κι αν προκύπτει, υπάρχουν λύσεις. Αν εμείς δεν πιστέψουμε ότι ο ήλιος θα μας χαμογελάσει και θα έρθουν καλύτερες μέρες, δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τίποτα. Είναι θέμα δύναμης και ψυχής. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα. Πάλεψα, προσπάθησα και θεωρώ ότι το ξεπέρασα. Έφτιαχνα εικόνες και έλεγα “σε 10 μέρες θα δω αυτό, σε 15 μέρες θα είμαι έτσι, σε 20 μέρες θα κάνω διακοπές”.

Είχα μάθει να διασκεδάζω τον κόσμο και να του δίνω χαρά και δεν θέλω να μεταφέρω στους ανθρώπους το πρόβλημά μου. Είχα απομονωθεί τον πρώτο καιρό, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν πλην της οικογένειάς μου και δύο φίλων. Υπήρχαν φίλοι μου από τη showbiz που έρχονταν στο σπίτι, δεν ήθελα όμως να με βλέπουν. Από τις κορτιζόνες είχα πρηστεί και ήμουν εντελώς αγνώριστη. Ήμουν τεράστια, δεν φαινόταν τίποτα, παρά μόνο η μύτη μου. Δεν μπορούσες να αναγνωρίσεις τα μάτια μου. Ντρεπόμουν να με δουν… Αλλά από την άλλη, λέω “Γιατί να ντρέπομαι για το πρόβλημά μου; Πρέπει να το μοιράζεται κανείς αυτό που βιώνει”…».

zappit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου