LIFE STYLE

Εκαναν Πάσχα στη Μαγνησία

εκαναν-πάσχα-στη-μαγνησία-10966

Πολιτικοί, επιχειρηματίες, πρόεδροι φορέων και καλλιτέχνες

Πρόσωπα προβεβλημένα από το χώρο της πολιτικής, του επιχειρείν, αλλά και του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι, επέλεξαν για μια ακόμη φορά τη Μαγνησία για τις μέρες του Πάσχα.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εθεάθη στη Σκιάθο αλλά και στον Αγιο Ταξιάρχη της Τσαγκαράδας, το βράδυ της Ανάστασης, συγκαταλέγεται στους ένθερμους φίλους της περιοχής μας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη Σκιάθο επέλεξε η γνωστή ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου για τις πασχαλινές της διακοπές, κι ο ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης, την Αλόννησο, αντίστοιχα, καθώς διατηρεί εξοχική οικία στην περιοχή Γυάλια.

Στη Σκόπελο και τη Γλώσσα, αντίστοιχα, βρέθηκαν για μια ακόμη φορά ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μπακατσέλος, πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος διατηρεί εξοχική οικία στο νησί, αλλά και ο πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Γιώργος Μιχελής, πρώην δήμαρχος Σκοπέλου, ο οποίος είναι γέννημα – θρέμμα Γλωσσώτης.

Στην Αλόννησο έκαναν Πάσχα, εξάλλου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ο οποίος διατηρεί επί χρόνια εξοχική οικία στο Μεγάλο Μουρτιά, αλλά και ο Νίκος Τόσκας, αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος είναι λάτρης του νησιού.

Δεκάδες επώνυμοι διατηρούν παράλληλα εξοχικές οικίες στο Πήλιο και επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία το βουνό των Κενταύρων, για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πρωτεύουσας.

Μίνι διακοπές στη Μαγνησία για τους Γιώργο Παπανδρέου, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αντώνη Φραγκάκη, Δημήτρη Μπακατσέλο, Γιώργο Μιχελή, Νίκο Κοτζιά, Νίκο Τόσκα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου