LIFE STYLE

«Τέλος» ο Ντάνιελ Κρεγκ από Τζέιμς Μποντ

τέλος-ο-ντάνιελ-κρεγκ-από-τζέιμς-μπο-107358

Μετά τον Σον Κόνερι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ. Ο Ντάνιελ Κρεγκ φαίνεται πως ολοκλήρωσε τη θητεία του ως Άγγλος μυστικός πράκτορας 007, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με την αμερικανική τηλεόραση για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά.

Το είχε αφήσει να εννοηθεί στο πρόσφατο παρελθόν αλλά φαίνεται πως τώρα το κάνει και πράξη. Ο Ντάνιελ Κρεγκ μετά το «Spectre» δεν θα πρωταγωνιστήσει σε άλλη ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τους παραγωγούς του φιλμ να αναζητούν ήδη τον διάδοχό του.

Ο 47χρονος ηθοποιός, ο οποίος δεν δέχθηκε και τις καλύτερες κριτικές για την τελευταία ταινία του ως Μποντ, είχε δηλώσει τον περασμένο Αύγουστο, πως αν έπαιζε σε μια ακόμη ταινία θα το έκανε καθαρά για οικονομικούς λόγους ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον του δεν έκρυψε ποτέ πως ο συγκεκριμένος ρόλος αποτέλεσε σύμφωνα με τη δική του άποψη, τροχοπέδη στην καριέρα του ως Ντάνιελ Κρεγκ.

«Θεωρεί ότι είναι καλύτερος από τον ίδιο τον Μποντ και αυτό τον έχει κάνει πλέον να μην μπορεί να αποτυπώσει στο ρόλο όλα όσα κάνουν ξεχωριστό τον κινηματογραφικό ήρωα», ανέφερε η New York Post ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sun», ο Κρεγκ δεν θέλησε να ρισκάρει άλλο ως Μποντ μετά και τον πρόσφατο τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Spectre» όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Πάντως, πρόλαβε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Μποντ στην ιστορία, λαμβάνοντας 7.1 εκατομμύρια λίρες για το «Skyfall», το οποίο έσπασε και ρεκόρ στα ταμεία του Χόλιγουντ.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου