LIFE STYLE

Καρέ-καρέ η στιγμή που ανασύρουν νεκρό τον TikToker από γκρεμό σε ερημωμένη πόλη της Ιταλίας

καρέ-καρέ-η-στιγμή-που-ανασύρουν-νεκρό-1054831

Έμεινε για ώρες σε χαράδρα καθώς το σημείο που βρέθηκε η σορός του ήταν ιδιαίτερα δύσβατο – Η παρέα είχε ταξιδέψει σε πόλη που ερήμωσε μετά από σεισμός το ’70

Τραγική κατάληξη είχε το ταξίδι στην Ιταλία για τον Έλληνα TikToker Tzane, που έφυγε από τη ζωή.

Η ιταλική Πυροσβεστική ανάρτησε βίντεο στο οποίο φαίνεται καρέ-καρέ η στιγμή της ανάσυρσης της σορού από γκρεμό στον οποίο φαίνεται πως βρήκε τον θάνατος.

Ο 23χρονος TikToker, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα γλίστρησε σε έναν δύσβατο γκρεμό κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας με την παρέα άλλων τριών ατόμων της ίδιας ηλικίας. Η πυροσβεστική, που ειδοποιήθηκε από τους Καραμπινιέρους, έφτασε στο σημείο και αναζήτησε τον νεαρό κατά μήκος της πλαγιάς. Τον εντόπισαν, τον έφτασαν αλλά όταν έγινε αυτό είχε ήδη φύγει από την ζωή.

Αρκετές ώρες αργότερα, αφού εκτιμήθηκε η εξαιρετική δυσκολία ανάβασης του γκρεμού, κατόπιν αιτήματος του επιχειρησιακού χώρου του Reggio Calabria, ενεργοποιήθηκε το πτητικό τμήμα της πυροσβεστικής Lamezia Terme και στάλθηκε ελικόπτερο για την ανάσυρση του πτώματος με φορείο.

Η σορός του νεαρού άνδρα, που ανασύρθηκε από το πλήρωμα του ελικοπτέρου της Πυροσβεστικής, μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο λιμάνι Saline Joniche, στο δήμο Montebello Jonico, και ανατέθηκε στις τοπικές αρχές.

Δείτε το βίντεο:

Η παρέα των δημιουργών περιεχομένου ταξίδεψε στην ιταλική πόλη που εγκαταλείφθηκε από πολλούς που έμειναν στο νέο Roghudi μετά από ζημιές που προκλήθηκαν από τους σεισμούς του 1783. Το χωριό υπέστη πολλές κατολισθήσεις και πλημμύρες με την πάροδο του χρόνου και τελικά εκκενώθηκε πλήρως το 1971 όταν και κηρύχθηκε ακατοίκητη πόλη.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου