ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Διακρίσεις για τον ΟΦΑ Μαγνησίας στους αγώνες Masters

διακρίσεις-για-τον-οφα-μαγνησίας-στου-97503

Με αξιόλογες διακρίσεις για τον Ο.Φ.Α. Μαγνησίας έπεσε η αυλαία στους Χειμερινούς αγώνες MASTERS βορείου Ελλάδας.

Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 13/3 οι χειμερινοί αγώνες MASTERS Βορείου Ελλάδας που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Στους αγώνες συμμετείχαν 8 αθλητές/τριες του Ο.Φ.Α. Μαγνησίας και συγκεκριμένα:

Ευάγγελος Κουτσορεβύθης με τρία (3) χρυσά μετάλλια και ένα (1) χάλκινο, Ιφιγένεια Τίγκα με δυο (2) χρυσά και δύο (2) χάλκινα μετάλλια , Ναταλία Βαλαμουτοπούλου με ένα (1) χρυσό, ένα (1) αργυρό και ένα (1) χάλκινο μετάλλιο, Ελευθερία Σκρίμπα με ένα (1) χρυσό, ένα (1) αργυρό και ένα (1) χάλκινο μετάλλιο, Ιωάννης Καραφυλλάκης με ένα (1) χρυσό και δύο (2) χάλκινα μετάλλια, Γεράσιμος Μουλάς με δύο (2) αργυρά μετάλλια και ένα (1) χάλκινο, Ελενα Γιανακοπούλου με ένα (1) αργυρό και ένα (1) χάλκινο μετάλλιο και Νικόλαος Βούλγαρης με ένα (1) χάλκινο μετάλλιο.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση του προέδρου και των μελών του Δ/Σ είναι η ακόλουθη: «Συγχαρητήρια στους Νικητές. Σας ευχόμαστε, αθλητές και προπονητές της ομάδας μας, να είστε πάντα στο ύψος των δυνατοτήτων σας, των ταλέντων σας, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων σας, πάντα με σκληρή δουλειά. Υπέροχο κολύμπι, μπράβο σας!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου