ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Διακρίσεις για τους αθλητές του ΑΣ «Αξιον Εστί»

διακρίσεις-για-τους-αθλητές-του-ασ-αξ-95430

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αξιον Εστί» συμμετείχε με τέσσερις αθλητές στους πανελλήνιους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης open (όλων των αγωνιστικών κατηγοριών), που έγιναν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στην Αθήνα από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται: «Στους αγώνες συμμετείχαν τα κορυφαία ονόματα της Ελληνικής Κολύμβησης, με συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου, Ευτυχία Ιωαννίδη, Γεώργιος Ιωαννίδης, Ιωάννης Ιωαννίδης, Λαμπρινή Σούμπαση, πέτυχαν πολλά ατομικά ρεκόρ και αναδείχθηκαν σε υψηλές θέσεις πανελληνίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. «Αξιον Εστί» είναι ο μοναδικός κολυμβητικός σύλλογος της Θεσσαλίας που δύο αθλητές του έλαβαν το εισιτήριο για συμμετοχή με τις αντίστοιχες Εθνικές Ομάδες των κατηγοριών τους (Νεάνιδες και Παίδες) σε Πολυεθνείς Συναντήσεις

Συγκεκριμένα:

Η Ευτυχία Ιωαννίδη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος των 200μ. μικτής ατομικής και έλαβε μέρος στον τελικό του αγωνίσματος των 400μ. μικτής ατομικής, καταλαμβάνοντας την 7η θέση πανελληνίως, πετυχαίνοντας τους καλύτερους χρόνους επιδόσεων στη κατηγορία της (Νεανίδων).
Επιτυχίες που της δίνουν το εισιτήριο για συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα Εφήβων-Νεανίδων στη Πολυεθνή Συνάντηση που θα διεξαχθεί 9-10 Απριλίου στο Κραν της Σλοβενίας. Επίσης, έλαβε μέρος στον μικρό τελικό του αγωνίσματος των 100μ. υπτίου καταλαμβάνοντας την 10η θέση πανελληνίως.

Ο Γεώργιος Ιωαννίδης έλαβε μέρος στον μικρό τελικό του αγωνίσματος των 200μ. ελευθέρου, καταλαμβάνοντας την 16η θέση πανελληνίως, πετυχαίνοντας τον καλύτερο χρόνο επίδοσης στην κατηγορία του (Παίδες). Επιτυχία που του δίνει το εισιτήριο για συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα Παίδων-Κορασίδων στην Πολυεθνή Συνάντηση που θα διεξαχθεί 9-10 Απριλίου στη Λεμεσό της Κύπρου.

Η Λαμπρινή Σούμπαση έλαβε μέρος στον μικρό τελικό των 100μ. πεταλούδας,
καταλαμβάνοντας την 16η θέση πανελληνίως.

Ο Ιωάννης Ιωαννίδης κατέλαβε την 23η θέση πανελληνίως στο αγώνισμα των 400μ. μικτής ατομικής.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την τεράστια αυτή επιτυχία στους αθλητές μας, στους οποίους ευχόμαστε να συνεχίσουν με αντίστοιχες και μεγαλύτερες επιτυχίες την αθλητική τους πορεία. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις οικογένειες των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν αδιάλειπτα στον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ». Τέλος, συγχαίρουμε τον προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου μας Δημήτριο Αδαμόπουλο, καθώς η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα μιας καλά οργανωμένης και συστηματικής προσπάθειας, της οποίας προΐσταται και η οποία επιδιώκει όχι μόνο την άσκηση του σώματος, αλλά εξίσου την άσκηση του πνεύματος, όπως επίσης και την καλλιέργεια της αγάπης για άθληση και ευγενή άμιλλα. Αυτά είναι τα μέσα που οδηγούν τους αθλητές μας σε υψηλές διακρίσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου