ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσπασε ρεκόρ 17 χρόνων η Καρατσιβή της Νίκης Βόλου

έσπασε-ρεκόρ-17-χρόνων-η-καρατσιβή-της-ν-906485

Οι αθλήτριες της Νίκης Βόλου με τον προπονητή τους Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη
Η Αθανασία Καρατσιβή
Η Λυδία Παντελόγλου

Η 21χρονη Αθανασία Καρατσιβή ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στις ημερίδες ορίων τεχνικής κολύμβησης, που διοργανώθηκαν από την ΚΟΕ το Σαββατοκύριακο (21-22/1) σε Χίο, Χανιά, Βόλο και Πειραιά.

Η αθλήτρια της Νίκης Βόλου, με επίδοση 13:35.31 στα 1500μ επιφάνεια στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος», κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ κατηγορίας Γυναικών που κρατούσε 17 χρόνια, στους αγώνες στον Βόλο. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από το 2006 η Ευανθία Γεωργίου με επίδοση 13:40.85.

Η Καρατσιβή δήλωσε σχετικά: «Το νέο έτος ξεκίνησε πολύ δυνατά. Κατάφερα να κάνω ένα πανελλήνιο ρεκόρ, που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς αντάμειψε όλη την σκληρή δουλειά, τόσο τη δική μου όσο και του προπονητή μου αλλά και γενικότερα όσων με στήριξαν. Επόμενος στόχος πλέον είναι οι πανελλήνιοι χειμερινοί αγώνες, όπου και εκεί θέλω να πετύχω αντίστοιχες επιδόσεις».

Όρια για τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα Νεανίδων, που θα πρέπει, όμως, να επιβεβαιώσουν σε κάποιον από τους αγώνες πρόκρισης, όπως ορίζεται και στην σχετική προκήρυξη του αθλήματος, πέτυχε και η 16χρονη Λυδία Παντελόγλου της Νίκης Βόλου με 22.75 στα 50μ διπλά πέδιλα.

Επίσης όρια έπιασαν και οι: Γεωργία Περάκη του ΝΟ Χανίων με 22.80 στα 50μ διπλά πέδιλα, Μαρία Ηλιάκη του Γλαύκου Περιστερίου με 40.09 στα 100μ υποβρύχιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου