ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Σε ημερίδες τα τμήματα κλασικής και τεχνικής κολύμβησης της Νίκης

σε-ημερίδες-τα-τμήματα-κλασικής-και-τε-884163

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχε με αποστολές αθλητών αγωνιστικής και προαγωνιστικής σε αγώνες 25αρας πισίνας στο κλειστό κολυμβητήριο Καρδίτσας.

Το Σάββατο, οι αθλητές της αγωνιστικής συμμετείχαν στην ημερίδα επιδόσεων 25μ της ΚΟΕ, ενώ την Κυριακή συμμετείχαν τα παιδιά των προαγωνιστικών κατηγοριών. Η παρουσία των παιδιών ήταν πολύ καλή, παρά το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις που φιλοξενήθηκαν οι αγώνες δεν ήταν και οι καλύτερες, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Παράλληλα με τις παραπάνω αγωνιστικές δραστηριότητες, το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχε στην 1η προπονητική συνάντηση αθλητών που είναι στη λίστα προεθνικής και επίλεκτων της ΚΟΕ, στην οποία είναι 7 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου.

Στα παιδιά πραγματοποιήθηκαν και μετρήσεις από τον προπονητή της ομάδας κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, ενώ θα συνεχιστούν και για τα υπόλοιπα παιδιά τις προσεχείς ημέρες.
Η Δ.Ε. του τμήματος εκφράζει συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τις καλές επιδόσεις, παρά το γεγονός ότι προπονητικά είναι ουσιαστικά στην έναρξη της περιόδου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου