ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Το Σαββατοκύριακο τα Νικητήρια

το-σαββατοκύριακο-τα-νικητήρια-852358

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιανουαρίου για ενδέκατη χρονιά, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου «Βασίλειος Πολύμερος», την κολυμβητική ημερίδα με την επωνυμία «11α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ» Κολύμβησης Προαγωνιστικών κατηγοριών, αλλά και την κολυμβητική συνάντηση με την επωνυμία «2α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ» Τεχνικής Κολύμβησης.

Στους αγώνες αυτούς μπορούν να συμμετάσχουν κολυμβητές-κολυμβήτριες Συλλόγων που ανήκουν στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γ.Γ.Α..

Οι αγώνες είναι καταξιωμένοι και υψηλού επιπέδου. Φιλοξενούν 700-800 αθλητές ανάλογα τη χρονιά και προσελκύουν επιπρόσθετα λόγω των ειδικών αθλοθετημένων επάθλων κολυμβητές υψηλού επιπέδου.

Επιπρόσθετα η χρονική στιγμή συνδυάζεται με μια ιδιαίτερα γιορταστική ατμόσφαιρα στη πόλη. Στους αγώνες που συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το επιμελητήριο Μαγνησίας, συνδράμουν χορηγικά αρκετές εταιρείες με αντίστοιχη προβολή από μέρους της διοργάνωσης.

Το Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου «Βασίλειος Πολύμερος» είναι διαστάσεων 50 μέτρων και 8 διαδρομών, χωρητικότητας 1500 θέσεων και θερμοκρασίας νερού 26,5 βαθμών Κελσίου.

Η χρονομέτρηση των αγώνων θα είναι επίσημη ηλεκτρονική, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της ΚΟΕ, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Επιτροπής και της ΚΟΕ.

Το κόστος συμμετοχής ανά αθλητή Αγωνιστικής κατηγορίας ανέρχεται στα 15 ευρώ, ανεξαρτήτως αριθμού συμμετοχών στα ατομικά αγωνίσματα, εκ των οποίων τα 3 ευρώ συμμετοχής αποδίδονται στην Κολυμβητική Ομοσπονδία).

Στα 11α Νικητήρια Κολύμβησης Προαγωνιστικών Κατηγοριών (Α’ αγωνιστική ενότητα – Κυριακή 08/01/2023,ώρα 10.00 Β’ αγωνιστική ενότητα – Κυριακή 08/01/2023, ώρα 16.30) κάθε σύλλογος συμμετέχει χωρίς αριθμητικούς περιορισμούς κολυμβητών-τριων σε κάθε αγώνισμα και για κάθε ηλικία 9-10-11-12 ετών. Όλοι οι κολυμβητές-τριες μπορούν να συμμετέχουν σε έως δύο (2) αγωνίσματα ανά αγωνιστική ενότητα.

Η Ημερίδα Τεχνικής Κολύμβησης (Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023, 12.00) θα είναι με μορφή Ανοικτής κατηγορίας, δηλαδή οι κολυμβητές-τριες θα τοποθετούνται στις σειρές βάσει του χρόνου και ανεξάρτητα από την ηλικία τους, η δε κατάταξή τους θα γίνεται ξεχωριστά για κάθε κατηγορία.

Μετάλλια και διπλώματα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές ανά κατηγορία. Οι απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων θα γίνουν με τρόπο που να διασφαλίζεται το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου