ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δευτεραθλητής ο ΝΟΒΑ στον κόμπο

δευτεραθλητής-ο-νοβα-στον-κόμπο-799973

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Πραγματοποιήθηκε στο Χαλάνδρι, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης ανοικτής κατηγορίας, στο οποίο ο ΝΟΒΑ είχε εντυπωσιακή παρουσία.

Στα ομαδικά αγωνίσματα COMBΟ ΚΑΙ ΤΕΑΜ, ο ΝΟΒ-Α κατέκτησε το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Στο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, δεν υπάρχει το αγώνισμα των φιγούρων, όπως στις άλλες κατηγορίες, αλλά τεχνικό και ελεύθερο πρόγραμμα χορογραφίας για κάθε αγώνισμα, υπό την προϋπόθεση οι αθλήτριες να έχουν περάσει την δοκιμασία του 7ου αστεριού.

Σ΄ αυτό το Πρωτάθλημα συμμετέχουν οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας όλων των κατηγοριών και για αυτό χαρακτηρίζεται ως το σημαντικότερο Πρωτάθλημα του αθλήματος.

Ο ΝΟΒ-Α συμμετείχε με πλήρη ομάδα την οποία απάρτιζαν οι αθλήτριες:

Ευαγγελία Κουτίδη, Ευαγγελία Γιαλίδη, Σοφία Τσιπουρίδη-Παρασκευοπούλου, Παρασκευή Κοφίδη, Μυρτώ Καματερού, Αικατερίνη Φουκαλά, Ιωάννα Δάντη, Δανάη Δεληγιάννη, Ευφροσύνη Καρδακάρη, Βασιλική Κοφίδη και Μαρία-Φωτεινή Ζιζάνη.

Στα επί μέρους αγωνίσματα οι αθλήτριες του ΝΟΒ-Α κατατάχτηκαν ως εξής:

ΣΟΛΟ (ΤΕΧΝΙΚΟ): Ευαγγελία Κουτίδη 3η με 82,431 β., Ευαγγελία Γιαλίδη 7η με 78,666β.

ΣΟΛΟ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΤΕΛΙΚΟΣ): Ευαγγελία Κουτίδη 4η με 82,185β., Ευαγγελία Γιαλίδη 7η με 77,634β.

ΝΤΟΥΕΤΟ (ΤΕΧΝΙΚΟ):οι :Ευαγγελία Κουτίδη και Ευαγγελία Γιαλίδη ήταν 5ες με 73,600β. και οι: Μυρτώ Καματερού-Αικατερίνη Φουκαλά με την Παρασκευή Κοφίδη R, ήταν 8ες με 72,012β.

ΝΤΟΥΕΤΟ(ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΤΕΛΙΚΟΣ): οι: Ευαγγελία Κουτίδη-Ευαγγελία Γιαλίδη 5ες με 77,330β. και οι: Μυρτώ Καματερού-Παρασκευή Κοφίδη με την Αικατερίνη Φουκαλά R,8ες με 73,661β.

ΤΕΑΜ(ΤΕΧΝΙΚΟ): ο ΝΟΒ-Α κατατάχτηκε 3ος με τις αθλήτριες: Ευαγγελία Γιαλίδη, Ιωάννα Δάντη, Δανάη Δεληγιάννη, Μυρτώ Καματερού, Ευαγγελία Κουτίδη, Παρασκευή Κοφίδη, Σοφία Τσιπουρίδη-Παρασκευοπούλου, Αικατερίνη Φουκαλά, Μαρία-Φωτεινή Ζιζάνη R, Ευφροσύνη ΚαρδακάρηR,Βασιλική Κοφίδη R, με 77,342β.

ΤΕΑΜ(ΕΛΕΥΘΕΡΟ –ΤΕΛΙΚΟΣ): Ο ΝΟΒ-Α κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τις ίδιες ως παραπάνω αθλήτριες, με 79,986β.

COMBO(ΤΕΛΙΚΟΣ): ο ΝΟΒ-Α κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με τις: Ευαγγελία Γιαλίδη, Ιωάννα Δάντη, Δανάη Δεληγιάννη, Μυρτώ Καματερού, Ευφροσύνη Καρδακάρη, Ευαγγελία Κουτίδη, Παρσκευή Κοφίδη, Βασιλική Κοφίδη, Σοφία Τσιπουρίδη-Παρασκευοπούλου, Αικατερίνη Φουκαλά και Μαρία-Φωτεινή ΖιζάνηR, με 82,065b.

Γενική κατάταξη των Σωματείων, ο ΝΟΒ-Α κατατάχτηκε 3ος, με 195 βαθμούς, με 1η τη Βουλιαγμένη και 2η την Αργυρούπολη.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι οι αθλήτριες του ΝΟΒ-Α είχαν μέσο όρο ηλικίας 16,09 ετών, ενώ η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη 24,09 και η Αργυρούπολη 17,00.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τις αθλήτριες, τους προπονητές ,την Εφορεία και ευχαριστούν τους γονείς για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου