ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Λάμψη από επιτυχίες οι συγχρονίστριες του ΝΟΒ-Α

λάμψη-από-επιτυχίες-οι-συγχρονίστριε-534572

Ελαμψαν τα κορίτσια του ΝΟΒ-Α στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων που διεξήχθη στις 18-21/4 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Τα κορίτσια του ΝΟΒ-Α γύρισαν στον Βόλο έχοντας στη βαλίτσα τους 7 ασημένια μετάλλια και τον τίτλο του δευτεραθλητή Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος τελικός ήταν αυτός του τεχνικού ομαδικού που οι αθλήτριες Ελένη Φραγκάκη, Αναστασία Κουτσελίνη, Νεφέλη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Παρασκευή Τσεντζου, Ζωή Καράγγελου, Δήμητρα Ουρανιτσα, Ελένη Φράγγου (αναπλ.), Κωνσταντίνα Γρηγορίου (αναπλ.) εκτέλεσαν ένα όμορφο πρόγραμμα και ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Στον τελικό του τεχνικού ομαδικού συμμετείχαν 6 σύλλογοι.

Συνέχεια για τα κορίτσια του Βόλου είχε το τεχνικό ντουέτο με τις Ελένη Φραγκάκη, Αναστασία Κουτσελίνη να κερδίζουν το ασημένιο μετάλλιο και τις Ελένη Δεληγιάννη, Νεφέλη Γκαγιάννη να βρίσκονται στην 8η θέση μεταξύ 17 ντουέτων.

Στον επόμενο τελικό, αυτόν του τεχνικού σόλο η αθλήτρια του ΝΟΒ-Α Ελένη Φραγκάκη βρέθηκε στη δεύτερη θέση ύστερα από ένα καλό εκτελεσμένο πρόγραμμα με την Αναστασία Κουτσελίνη να ακολουθεί στην 5η θέση ανάμεσα σε 18 σόλο.

Συμμετοχή στον προκριματικό του τεχνικού σόλο και με τη Ζωή Καράγγελου η οποία κέρδισε την 10η θέση.

Στον τελευταίο τελικό στο ελεύθερο ομαδικό με τις Ελένη Φραγκάκη, Αναστασία Κουτσελίνη, Νεφέλη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Παρασκευή Τσέντζου, Χρυσούλα Ιωάννου, Κωνσταντίνα Γρηγορίου, Ελένη Φράγγου (αναπλ.), Δήμητρα Ουρανίτσα (αναπλ.) ο ΝΟΒ-Α κατάφερε να κερδίσει ακόμα ένα ασημένιο μετάλλιο και στον τελικό συμμετείχαν 8 σύλλογοι.

Η αρχή της τελευταίας μέρας έγινε με το ελεύθερο σόλο που η Ελένη Φραγκάκη μετά από μια παρά πολύ καλή παρουσία κέρδισε το 5ο της ασημένιο μετάλλιο, επίσης πολύ καλή συμμετοχή στον ίδιο τελικό με την Αναστασία Κουτσελίνη η οποία κατάφερε να βρεθεί στην 6η θέση ανάμεσα σε 22 σόλο.

Στο προκριματικό του ελεύθερου σόλο συμμετοχή και από την Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη η οποία βρέθηκε στην 11η θέση.

Στο ελεύθερο ντουέτο ο ΝΟΒ-Α με τις Ελένη Φραγκάκη, Αναστασία Κουτσελίνη ανέβηκε για ακόμα μια φορά στο δεύτερο σκαλί του βάθρου… και τις Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Παρασκευή Τσέντζου, Γεωργία Μαντζαφλέρη (αναπλ.) να βρίσκονται στην 8η θέση. Συμμετοχή στον προκριματικό του ελεύθερου ντουέτο και από τις Νεφέλη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Ζωή Καράγγελου (αναπλ.) οι οποίες βρέθηκαν στην 9η θέση ανάμεσα σε 18 ντουέτο.

Τελευταίο αγώνισμα για τα κορίτσια του ΝΟΒ-Α που κατατάσσονται δευτέρες στην Ελλάδα ήταν το combo που οι αθλήτριες Ελένη Φραγκάκη, Αναστασία Κουτσελίνη, Νεφέλη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Παρασκευή Τσέντζου, Χρυσούλα Ιωάννου, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ελένη Φράγγου, Γεωργία Μαντζαφλέρη, Κωνσταντίνα Γρηγορίου (αναπλ.), Κυριακή Καραγιάννη (αναπλ.) κέρδισαν ακόμα ένα ασημένιο μετάλλιο! Στο αγώνισμα του combo συμμετείχαν 7 σύλλογοι.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν ο ΝΟΒ-Α να αναδειχθεί δευτεραθλητής Ελλάδος πίσω από τον πρωταθλητή σύλλογο για το 2019 ΑΝΟΜ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αθήνα παρέμειναν οι αθλήτριες Ελένη Φραγκάκη, Αναστασία Κουτσελίνη, Ελένη Δεληγιάννη, Νεφέλη Γκαγιάννη και Βασιλική Κοφίδη οι οποίες συνεχίζουν τις προπονήσεις τους με την εθνική ομάδα γυναικών.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «συγχαρητήρια δίνουν ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. σε όλες τις αθλήτριές μας, στις προπονήτριές τους Εβίτα Κοφίδη και Δήμητρα Ζαντερίου και στην αντιπρόεδρο του συλλόγου και έφορο του τμήματος κ. Μαρία Παρασκευόπουλου. Ευχόμαστε καλή συνέχεια για τις επόμενες υποχρεώσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου