ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αργυρές οι αδελφές Αλεξανδρή

αργυρές-οι-αδελφές-αλεξανδρή-468005

Οι Βολιώτισσες αθλήτριες της συγχρονισμένης πήραν τη δεύτερη θέση στο Μπακού με την ομάδα της Αυστρίας

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Βολιώτισσες συγχρονίστριες αδελφές Αλεξανδρή, που ήταν στην 2η θέση στο Μπακού αγωνιζόμενες με την ομάδα της Αυστρίας

Στον τελικό του ντουέτου οι δίδυμες αδελφές Αννα-Μαρία και Ειρήνη-Μαρίνα Αλεξανδρή, οι οποίες εκπροσωπούν την Αυστρία καθώς αποχώρησαν από την ελληνική ομάδα μετά από διαμάχη με την ομοσπονδία, κατάκτησαν το ασημένιο μετάλλιο με 162.8395 βαθμούς, πίσω από τις Ρωσίδες Βαλέρια Φιλένκοβα και Ντάρια Κουλάγκινα, οι οποίες κατάκτησαν το χρυσό μετάλλιο με 169.0568β.

Η Αννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, ήταν δευτέρες προσπερνώντας δυνατές ομάδες όπως η ουκρανική και η ισπανική και μένοντας πίσω μόνο από τις πανίσχυρες Ρωσίδες.

Τρίτες ήταν οι Ουκρανές Γιάνα Ναριέζνα και Γιελιζαβέτα Γιάκνο με 161.6500β. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες στο Μπακού αποτελούν παράλληλα και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων στη συγχρονισμένη κολύμβηση, όπως και σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Συγκεντρώνοντας 155.6105 βαθμούς, οι Γιάννα Γκεοργκίεβα και Αθανασία Τσόλα κατετάγησαν 6ες στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού.

Στην έκτη θέση κατετάγησαν οι Γιάνα Γκεοργκίεβα και Αθανασία Τσόλα στον τελικό του ντουέτο συγχρονισμένης κολύμβησης, στους 1ους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού.

Το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 81.5333 στο πρόγραμμα που παρουσίασε και συγκέντρωσε συνολικά, μαζί με τις φιγούρες που συνυπολογίζονται στην τελική βαθμολογία, 155.6105 βαθμούς, διατηρώντας τη θέση που είχε μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών.

Στην 7η θέση η Κωφίφου

Την 7η θέση στην τελική κατάταξη του Ομαδικού κατέλαβε με την Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν η Βολιώτισσα Βασιλική Κωφίδου.

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Γιάννα Γκεοργκίεβα, Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κωφίδη, Σοφία-Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αναστασία Ταξοπούλου, Αννα-Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα και Βαλεντίνα Φαραντούρη έλαβε συνολική βαθμολογία 151.1741 β. μετά από ένα πολύ καλά εκτελεσμένο πρόγραμμα και στον τελικό (βαθμολογήθηκε με 81.2667).

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία, το ασημένιο η Ισπανία και το χάλκινο η Ουκρανία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου