ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δυναμική επιστροφή της Βολιώτισσας Σταυρούλας Καραντάκου με 3 τελικούς

δυναμική-επιστροφή-της-βολιώτισσας-σ-464236

Η Βολιώτισσα κολυμβήτρια Σταυρούλα Καραντάκου, επέστρεψε δυναμικά στους αγώνες, συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που διεξήχθη στον Αλιμο από 12 μέχρι 14 Ιουνίου.

Η κολυμβήτρια της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, κατέλαβε την 4η θέση στα 100μ. ελεύθερο γυναικών, με χρόνο 57.39 (φετινό ατομικό ρεκόρ), την 5η θέση στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 28.38 (φετινό ατομικό ρεκόρ) και την 7η θέση στα 50μ. ελεύθερο γυναικών με χρόνο 26.93.

Μετά από αποχή επτά περίπου μηνών και αφού δικαιώθηκε στο αθλητικό δικαστήριο, ξεπερνώντας προβλήματα τραυματισμού και χωρίς τις απαιτούμενες συμμετοχές σε αγώνες τη φετινή χρονιά, κατάφερε να διακριθεί, τιμώντας και την πόλη της, το Βόλο.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο μοναδικός σύλλογος της πόλης που συμμετείχε σε αυτούς τους αγώνες, συγκεντρώνοντας 11 βαθμούς. Ο Γιάννης Στάμος, επίσης κολυμβητής του Ολυμπιακού Βόλου, δεν συμμετείχε στους αγώνες λόγω των σχολικών εξετάσεων.

Η Σταυρούλα μετά από αυτή την επιτυχία και πάντα με την καθοδήγηση του προπονητή της Γρηγόρη Μαντά και την υποστήριξη του χορηγού της, θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και από τις 10 Αυγούστου, θα αρχίσει προετοιμασία προκειμένου να πετύχει τα απαιτούμενα όρια και να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Ο Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει την αθλήτριά του και της εύχεται να είναι υγιής και να πετύχει τους υψηλούς της στόχους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου