ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Νέος θρίαμβος της Βολιώτισσας Ελ. Στάμου

νέος-θρίαμβος-της-βολιώτισσας-ελ-στάμ-418638

Τρελαίνει κόσμο η 17χρονη Βολιώτισσα αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης, που στον χθεσινό τελικό των 400μ διπλά πέδιλα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση στον κόσμο, κατεβάζοντας παράλληλα τον χρόνο της.

Η Στάμου, που ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου σίγουρα δικαιώνει με τη μέχρι στιγμής παρουσία της τους ομοσπονδιακούς προπονητές Αλέξανδρο Ξιάρχο και Γιάννη Καλαϊτζογλίδη που την επέλεξαν να συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων στην πόλη Σαρμ – Ελ – Σέιχ της Αιγύπτου, καθώς η έως τώρα συγκομιδή της Βολιώτισσας κολυμβήτριας περιλαμβάνει το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ διπλά πέδιλα με χρόνο 03.54.09 και το χάλκινο μετάλλιο με τη μικτή σκυτάλη 4Χ100μ διπλά πέδιλα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, αλλά και την τιμητική πέμπτη θέση, προχθές Τετάρτη 31 Ιουλίου στα 200μ διπλά πέδιλα.

Παράλληλα, οι επιδόσεις της κάνουν υπερήφανους και τους προπονητές της στο ερυθρόλευκο σωματείο, Γρηγόρη Μαντά και Ελενα Μπερσμπέστοβα.

Σημειώνεται ότι η Στάμου βελτίωσε το χρόνο της πάνω από δύο δευτερόλεπτα, με την επίδοσή της 3:54.09, καθώς πριν αγωνιστεί είχε χρόνο 3:56.50. Η παρουσία της, με αυτό τον τρόπο, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την ίδια αποφασισμένη να συνεχίσει στο μέλλον με νέες διακρίσεις.

«Κλείνει με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν, είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συνολική μου παρουσία», τόνισε η Στάμου… που έκλαιγε από χαρά για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου