ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δύο μετάλλια για την Απλαντή

δύο-μετάλλια-για-την-απλαντή-413530

Η Βολιώτισσα Στελλίνα Απλαντή, του συλλόγου Γλαύκου Περιστερίου, συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη το τριήμερο 17-19 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη και κατέκτησε 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο.

Η φετινή χρονιά της αθλήτριας ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά, ήταν χρονιά Πανελληνίων εξετάσεων, με προτεραιότητα την προετοιμασία για την εισαγωγή της στη σχολή που την ενδιαφέρει. Αφού όλη τη σεζόν η επαφή της με την πισίνα ήταν πολύ περιορισμένη, μετά το τέλος των εξετάσεων προπονήθηκε πλέον σε κανονικούς ρυθμούς με την ομάδα της Νίκης Βόλου και συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 ελεύθερο με χρόνο 4.32.26 και το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4×200 ελεύθερο με την ομάδα του Γλαύκου Περιστερίου με τις αθλήτριες Ελμαλή Παναγιώτα, Βενετσάνου Αφροδίτη, Ράπτη Χριστίνα.

Επίσης συμμετείχε σε δύο ακόμη τελικούς στα 400 μικτή ατομική και 200 μικτή ατομική, αγωνίσματα στα οποία για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και τερμάτισε στην 7η και την 8η θέση αντιστοίχως. Οι αγώνες αυτοί ήταν ιδιαίτερης σημασίας για την Στελλίνα Απλαντή, καθώς ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η παρουσία της στα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης κατηγοριών, με πολλές πανελλήνιες και διεθνείς επιτυχίες . Η νέα σεζόν θα την βρει να αγωνίζεται στα εθνικά πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών, επιδιώκοντας νέους στόχους και νέες διακρίσεις.

Η Στελλίνα Απλαντή μετά το τέλος των αγώνων, ευχαρίστησε τον προπονητή της και προπονητή της Νίκης Βόλου Στάθη Μέμο, το συνεργάτη του Αχιλλέα Βλιώρα, το γυμναστή της ομάδας Παύλο Παρασκευόπουλο, τον έφορο του κολυμβητικού τμήματος της Νίκης Βόλου Πέτρο Παρασκευόπουλο και τους συναθλητές της, για τη μεγάλη στήριξη που της παρείχαν και την εκτίμηση προς το πρόσωπό της, καθώς και για τις μεγάλες διακρίσεις που πέτυχε. Επίσης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Γλαύκου Περιστερίου και το Γιάννη Χονδροκούκη, για την πολύ καλή συνεργασία τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου