ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Και στην τεχνική κολύμβηση ο Κ. Λιβογιάννης

και-στην-τεχνική-κολύμβηση-ο-κ-λιβογιά-398416

Στο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης θα αγωνιστεί ο νεαρός αθλητής του ΟΕΑ/ΝΑΒ Κωνσταντίνος Λιβογιάννης, μετά τις επιτυχίες του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών παμπαίδων α’ – β’ και παγκορασίδων α’ – β’ που διεξήχθη πρόσφατα στην Πάτρα.

Στα Χανιά θα πέσει η αυλαία των εσωτερικών διοργανώσεων στην τεχνική κολύμβηση για τη φετινή περίοδο, με τη διεξαγωγή (30 Ιουλίου – 2 Αυγούστου) του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κατηγοριών και ο Κ. Λιβογιαννης θα δώσει το παρών στους αγώνες.

Μετέχουν συνολικά 353 αθλητές/τριες από 32 σωματεία όλης τη χώρας, με τα αγωνίσματα του προγράμματος να διεξάγονται σε τελικές σειρές.

Ο Λιβογιάννης κατέκτησε τρία μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (ένα ασημένιο στα 400m ελεύθερο και δύο χάλκινα στα 200m και στα 1500m ελεύθερο) είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις για τρίτη συνεχή χρονιά και παρά το νεαρό της ηλικίας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων αθηναϊκών συλλόγων.

Τώρα θέλει διακρίσεις και στην τεχνική κολύμβηση, όπου ξεχωρίζει η επίσης Βολιώτισσα, Σοφία Κτενά, και από σήμερα στα Χανιά το πρωί οι αγώνες ξεκινούν στις 09.15 και το απόγευμα στις 17.15, ενώ σήμερα θα προηγηθεί και η επίσημη τελετή έναρξης του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου