ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

8 μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ για τον Ολυμπιακό Βόλου σε κλασική και τεχνική κολύμβηση

8-μετάλλια-και-ένα-πανελλήνιο-ρεκόρ-για-378669

Η ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου επιβεβαίωσε, για ακόμα μια φορά, τη δυναμική της με την επιτυχημένη συμμετοχή της στα πανελλήνια πρωταθλήματα Κλασικής-Τεχνικής Κολύμβησης που έγιναν στον Βόλο, στην Αθήνα και στη Πάτρα από 6 έως 13/7/2017. Σε μια δύσκολη κολυμβητική χρονιά με αρκετά προβλήματα, οι κολυμβητές του Ολυμπιακού κρατήθηκαν στα υψηλά στρώματα της κολύμβησης των αντίστοιχων ηλικιών για άλλη μια χρονιά, κατακτώντας 1 χρυσό, 1 αργυρό, 2 χάλκινα και 4 θέσεις στην 8αδα, στα πανελλήνια πρωταθλήματα κλασικής κολύμβησης.

Τα μετάλλια κατέκτησαν: η Τρύπα Σοφία 1 χρυσό στα 200m Ύπτιο και 1 αργυρό στα 200m μεικτή και η Βαραλή Φωτεινή 1 χάλκινο στα 50m Ύπτιο. Την 4η θέση στα 100m Ύπτιο κατέκτησε η Βαραλή Φωτεινή και την 6η θέση η Τρύπα Σοφία και η Στάμου Ελευθερία στα 1500m ελεύθερο.

Επίσης στα πρωταθλήματα Κλασικής Κολύμβησης, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε, εντυπωσίασαν και οι υπόλοιποι/ες κολυμβητές-τριες του Ολυμπιακού με πρωταγωνιστές τους: Ρούμπο Ι., Στριμπάκο Στρ., Κατιρτζίδη Αν., Δεσκάτα Στερ., Τρύπα Σωτ., Σιδέρη Κων/να, Ψάλτη Βασ. και Λιθαδιώτη Σπ., βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους, πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ και βοηθώντας στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας.

Στο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στην Αθήνα (Διπλά πέδιλα),οι κολυμβητές του Ολυμπιακού κατέκτησαν 5 χρυσά μετάλλια: Δύο η Στάμου Ελευθερία στα 200m και 400m ελεύθερο, επιτυγχάνοντας και πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων, η Τσιδώνη Ναταλία στα 50m, 100m, 200m ελεύθερο και ο Λύτρας Νικόλαος στα 50m, 100m, 200m ελεύθερο. Ο Στριμπάκος Στ. κατέλαβε την 4η θέση στα 400m ελεύθερο νέων.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές Στάμου Ελ. Και Στριμπάκος Στ. συμμετείχαν παράλληλα και στα δυο πρωταθλήματα Κλασικής-Τεχνικής Κολύμβησης (Αθήνα-Πάτρα) βοηθώντας την ομάδα μας.

«Οι προπονητές και η εφορία κολύμβησης κλείνοντας μια ακόμη δύσκολη κολυμβητική χρονιά με πολλές επιτυχίες και ανάμικτα συναισθήματα εύχονται στους/στις κολυμβητές/τριες του Ολυμπιακού Βόλου και στους γονείς τους καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», τονίζεται σε ανακοίνωση της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου