ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στους Βαλκανικούς Στάμος και Χατζηγεωργίου

στους-βαλκανικούς-στάμος-και-χατζηγε-37404

Οι δύο Βολιώτες κολυμβητές θα είναι με την Εθνική ομάδα στη διοργάνωση του Βόλου

Ανακοινώθηκε και επίσημα χθες από την ΚΟΕ, η Εθνική μας ομάδα κολύμβησης, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθούν στο Βόλο (23-24 Απριλίου).

Εικοσιπέντε αθλητές και αθλήτριες, ανάμεσά τους και οι Βολιώτες Κώστας – Ζαφείρης Χατζηγεωργίου του ΟΕΑ/ΝΑΒ και Γιάννης Στάμος του Ολυμπιακού Βόλου θα κολυμπήσουν, για να προσθέσουν στο ενεργητικό τους και στην Ελλάδα νέες διακρίσεις, σε μια διεθνή διοργάνωση, με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Οι προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, «Β. Πολύμερος», που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, καθ’ ομολογία και του προέδρου του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Γιώργου Βλιώρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Βαλκανικοί αγώνες ανατέθηκαν από την ΚΟΕ στο Βόλο, μόλις λίγο καιρό πριν, μετά την άρνηση της Κωνσταντινούπολης να αναλάβει το ήδη προγραμματισμένο τις ίδιες ημερομηνίες κολυμβητικό γεγονός, μη μπορώντας να εγγυηθεί την ασφάλεια της διοργάνωσης, μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην περιοχή.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΑΓΟΡΙΑ: Νίκος Σοφιανίδης, Κώστας Μερετσόλιας, Νίκος Μουζάς, Θανάσης – Χαράλαμπος Κυνηγάκης, Γιώργος Βελιάδης, Παναγιώτης Ανδρουλιδάκης, Στάθης Μάλαμας, Κώστας Δρυγούτης, Λευτέρης Μανιός, Δημήτρης Νέγρης, Κώστας – Ζαφείρης Χατζηγεωργίου, Γιάννης Στάμος.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Δέσποινα Μαρκαντέ, Μαρία – Μελίνα Τροχαλάκη, Ολγα Ντάλλα, Ελένη Κοντογεώργου, Αννα – Μαρία Νάσιου, Ηλέκτρα Λέμπλ, Παρασκευή Κρητικού, Ευαγγελία Καταραχιά, Ολγα Αρνάκη, Φιλιώ Ραυτοπούλου, Γεωργία Πουλοπούλου, Ιωάννα Σαχά, Δήμητρα Τζιώρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου