ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Διακρίσεις σε Λάρισα και Πτολεμαΐδα για τους κολυμβητές της Νίκης  

διακρίσεις-σε-λάρισα-και-πτολεμαΐδα-γ-21514

Τα τμήματα κολύμβησης και τεχνικής κολύμβησης της Νίκης πήραν μέρος σε αγώνες στη Λάρισα και την Πτολεμαΐδα αντίστοιχα, καταγράφοντας ρεκόρ και μετάλλια. Σε σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρεται:

«Στις 9-10 Απριλίου, ζήσαμε ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστική δραστηριότητα, το οποίο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερό τρόπο!

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου μας συμμετείχε με δυο αποστολές σε αγώνες προαγωνιστικών στη Λάρισα στις 9-10/04/2022 και σε ημερίδα επιδόσεων τεχνικής κολύμβησης στην Πτολεμαΐδα την Κυριακή 10/04/2022.

Στη Λάρισα τα παιδιά της προαγωνιστικής συμμετείχαν στους αγώνες με την επωνυμία «ΑΚΡΙΣΙΑ 2022». Οι νεαροί αθλητές μας αγωνίστηκαν και βελτίωσαν τις ατομικές επιδόσεις κατακτώντας και μετάλλια. Την αποστολή συνόδευαν η προπονήτρια κ. Ειρήνη Μπέλλου και το μέλος της ΔΕ κ. Αποκρεμιώτη Πόπη.

Στην Πτολεμαΐδα το τμήμα τεχνικής κολύμβησης συμμετείχε στην ημερίδα επιδόσεων Βορείου Ελλάδος που διοργάνωσε η ΚΟΕ. Τα παιδιά που συμμετείχαν έκαναν εξαιρετικές επιδόσεις, νέα ατομικά ρεκόρ με σημαντική βελτίωση και βρέθηκαν να καταγράφουν χρόνους που κατατάσσονται στις καλύτερες επιδόσεις σε πανελλήνια κλίμακα. Ειδικά δύο αθλητές μας, στην παρθενική τους εμφάνιση στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης κατέγραψαν επιδόσεις που αποτελούν τις καλύτερες (τον 1ο χρόνο) επιδόσεις πανελληνίως, η Παντελόγλου Λυδία και ο Μπαρτζώκας Αθανάσιος.

Την αποστολή συνόδευαν ο προπονητής της ομάδας κ. Καλαϊτζογλίδης Γρηγόρης και ο έφορος τεχνικής κολύμβησης κ. Θεοδοσόπουλος Χριστόφορος.

Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές για τις εξαιρετικές προσπάθειες και αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας καθώς και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών και εύχεται καλή συνέχεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου