ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Χάλκινο μετάλλιο για Γιώργο Ιωαννίδη

χάλκινο-μετάλλιο-για-γιώργο-ιωαννίδη-2040

Στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο κολυμβητής Γιώργος Ιωαννίδης του συλλόγου «Αξιον Ετσι» στα 200μ. ελεύθερο στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρεται: «Την Παρασκευή 15/4/2022 οι αθλητές του συλλόγου μας συμμετείχαν στο σχολικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην πόλη της Θεσσαλονίκης και είχαν πολύ καλές επιδόσεις. Αναλυτικά:

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο αγώνισμα των 200μ. ελεύθερο ο Γεώργιος Ιωαννίδης, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το μετάλλιο αυτό του δίνει μέρος των πριμ για τους αθλητές για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Την 4η θέση με πολύ καλή επίδοση κοντά στο ατομικό ρεκόρ του πήρε ο αθλητής του συλλόγου μας Λάζαρος Γκέκας στα 100m πεταλούδα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Λάζαρος είναι μαθητής της τρίτης λυκείου και αποτελεί υπόδειγμα μαθητή-αθλητή, καθώς συνδυάζει προπόνηση και μαθήματα σε καθημερινή βάση.

Επίσης καλή επίδοση σημειώθηκε από την αθλήτρια του συλλόγου μας Κατερίνα Σουμπαση στα 800 m ελεύθερο, κατακτώντας μια θέση στην 8αδα του αγωνίσματος.

Στο σχολικό συμμετείχε και η αθλήτρια μας Σοφία Μαρκάτα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη εύχονται στους αθλητές μας, στους γονείς και στον προπονητή θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία αυτή.

Καλή συνέχεια με υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου