ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Διακρίσεις στο σχολικό πρωτάθλημα για Θεοδοσόπουλο, Κουκουσέλη της Νίκης

διακρίσεις-στο-σχολικό-πρωτάθλημα-γι-1868

Επιτυχίες στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες λυκείων σημειώθηκαν από τους αθλητές κολύμβησης της Νίκης Βόλου, η οποία αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 15 Απριλίου διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης Λυκείων. Ο αθλητής μας, Γιάννης Θεοδοσόπουλος, μαθητής του 5ου ΓΕΛ Βόλου, αγωνίστηκε στα 800 ελεύθερο ανδρών και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο και ο δεύτερος αθλητής μας, Νίκος Κουκουσέλης, μαθητής του 6ου ΓΕΛ Βόλου, αγωνίστηκε στα 100 ελεύθερο κατακτώντας την 5η θέση στον τελικό του αγωνίσματος.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη και στον Νίκο που αγωνίστηκαν στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες, εκπροσωπώντας και τιμώντας το 5ο και 6ο Λύκειο Βόλου και τους εύχεται καλή πρόοδο.

Την αποστολή των παιδιών στους αγώνες συνόδευσε η προπονήτρια κ. Ειρήνη Μπέλλου και ο έφορος του τμήματος κ. Χριστόφορος Θεοδοσόπουλος».

Εργομετρικός έλεγχος

Το πρώτο δεκαήμερο Απριλίου πραγματοποιήθηκε εργομετρικός έλεγχος των αθλητών μας από τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη. Εκτός των υπολοίπων μετρήσεων σωματομετρίας και εκτίμησης της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας, έγιναν και μετρήσεις γαλακτικού οξέος.

Οι μετρήσεις αυτές αποτελούν ένα επιστημονικό εργαλείο ελέγχου της κατάστασης των αθλητών και προσαρμογής των προγραμμάτων προπόνησης με στόχο την αποφυγή τραυματισμών καθώς και βελτιστοποίησης των επιδόσεων.

«Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στις δοκιμασίες και τον προπονητή μας για την καθοριστική συνδρομή του στην εκτέλεση και αξιολόγηση της δοκιμασίας», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου