ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Υπάρχει μέλλον για αυτά τα παιδιά»

υπάρχει-μέλλον-για-αυτά-τα-παιδιά-131492

Αθλήτριες του ΝΟΒΑ κλήθηκαν στις μικρές κατηγορίες της Εθνικής ομάδας

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητριών του ΝΟΒΑ στους Χειμερινούς αγώνες Κορασίδων Β’ συγχρονισμένης κολύμβησης, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Οι μικρές γοργόνες του Βόλου εκτέλεσαν άψογα τα προγράμματά τους τόσο στο Ντουέτο, όσο και στο Ομαδικό, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια. Επιπλέον, την πρώτη και δεύτερη θέση κατέλαβαν αθλήτριες του ΝΟΒΑ και στις Φιγούρες, δείχνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, σε σημαντικούς αγώνες πανελλήνιας εμβέλειας.

Πρωτεργάτης της επιτυχίας αυτής, ο προπονητής, κ. Κυριάκος Τάσιος, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στη σκληρή προπόνηση αλλά και στην καλή συνεργασία όλων αυτών που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα.

Παράλληλα, ο επί χρόνια άμεσος συνεργάτης των ομοσπονδιακών προπονητών σημείωσε ότι ήδη αθλήτριες του ΝΟΒΑ έχουν κληθεί στις μικρές Εθνικές ομάδας, παίρνοντας σημαντικές παραστάσεις από την προετοιμασία τους με τις καλύτερες της Ελλάδας, ενώ υπογράμμισε ότι σε αυτή την ομάδα υπάρχει μέλλον.

Αναλυτικά: «Είμαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των κοριτσιών. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ακόμα καλύτερη βαθμολογία. Ολοι οι αγώνες κύλησαν ομαλά. Δυστυχώς δεν υπήρχε μεγάλη προσέλευση, γιατί πολλά παιδιά ήταν άρρωστα. Υπήρχε αρκετό κρύο μέσα και έξω από το κολυμβητήριο.

Οι αγώνες αποτελούσαν στην ουσία ένα πρώτο δείγμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα λάβει χώρα το ερχόμενο καλοκαίρι. Είμαι ευχαριστημένος από την προπόνηση των παιδιών. Ηδη 2-3 παιδιά κλήθηκαν στις μικρές κατηγορίες της Εθνικής ομάδας.

Σίγουρα υπάρχει μέλλον για αυτά τα παιδιά. Τέλος θέλω να τονίσω ότι όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο, παίζουν σημαντικό ρόλο. Η οικονομική ευημερία του συλλόγου, η οικογένεια των παιδιών, ακόμα και ο ρόλος του σχολείου, όλα αυτά συνηγορούν στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον που μπορεί να έχουν τα παιδιά αυτά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου