ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ατομικά ρεκόρ και μετάλλια σε κλασική και τεχνική κολύμβηση για τη Νίκη  

ατομικά-ρεκόρ-και-μετάλλια-σε-κλασική-130998

Ολοκληρώθηκε ο χειμερινός κύκλος με τα πρωταθλήματα τεχνικής κολύμβησης (11-13 Φεβρουαρίου) και κλασικής κολύμβησης (18-20 Φεβρουαρίου), που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Το νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου παρουσίασε μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα με τους αθλητές να καταγράφουν ατομικά ρεκόρ και να βρίσκονται σε θέσεις της γενικής κατάταξης που προμηνύουν μια εξαιρετική συνέχεια, όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου, που αναφέρει επίσης:

«Στην κλασική κολύμβηση τα παιδιά κατέγραψαν ατομικά ρεκόρ και πολύ καλές επιδόσεις που συνοδεύτηκαν από μετάλλια και θέσεις στο βάθρο.

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας τόσο στην τεχνική, όσο και στην κλασική κολύμβηση ήταν εξαιρετική, συνέπεια της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν όλη την προηγούμενη περίοδο.

Μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές:

Κουκουσέλης Νίκος, ασημένιο στα 100 ελεύθερο παίδων

Τσαλούχου Χαρά, χάλκινο στα ελεύθερο νεανίδων

Παντελόγλου Λυδία, χάλκινο στα 100 πεταλούδα κορασίδων

Αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η επίτευξη ορίων open μέσα από τις επιδόσεις τους των αθλητών Θεοδοσόπουλου Γιάννη, Κουκουσέλη Νίκου και Παντελόγλου Λυδίας.

Οι παραπάνω αθλητές μαζί με τους Μιαρίτη Αλέξανδρο και Λάιο Θεόδωρο θα συμμετάσχουν και στο χειμερινό πρωτάθλημα Ελλάδος κατηγορίας ανδρών -γυναικών (open), που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το προσεχές τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου 2022.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στα χειμερινά πρωταθλήματα τεχνικής και κλασικής κολύμβησης είναι:

Κατοίκος Γιάννης, Κατοίκος Γιώργος, Λουκάκης Θωμάς, Χαλαστάρα Βέρα, Παντελόγλου Λυδία, Γκουντούλα Αριέτα, Τσαλούχου Χαρά, Τσαλούχου Ιωάννα, Φιλίππου Βάσια

Μάνος Φώτης, Μάνος Νίκος, Μπαρτζώκας Θανάσης, Θεοδοσόπουλος Γιάννης, Κουκουσέλης Νίκος, Σανίδας Ευάγγελος.

Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές καθώς και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειές τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου