ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με τέσσερις αθλητές συμμετείχε στο χειμερινό open η Νίκη

με-τέσσερις-αθλητές-συμμετείχε-στο-χε-117270

Στο χειμερινό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών (open) που έγινε το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ συμμετείχε το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός, το οποίο «κλείνει» τον χειμερινό αγωνιστικό κύκλο, ήταν στην κατηγορία των ανδρών ο Αλέξανδρος Μιαρίτης και ο Θεόδωρος Λάιος και δυο αθλητές της κατηγορίας παίδων, που με τις επιδόσεις τους στο πρόσφατο χειμερινό κατηγοριών Βορείου Ελλάδος έπιασαν όρια για συμμετοχή στο open, ο Νίκος Κουκουσέλης και ο Γιάννης Θεοδοσόπουλος.

Οι προσπάθειες των αθλητών ήταν πολύ καλές και επιβεβαιώθηκαν με ένα νέο ατομικό ρεκόρ και δύο πολύ καλά πλασαρίσματα σε θέσεις του τελικού των αγωνισμάτων από τον Αλέξανδρο Μιαρίτη στα 200 και 400 μικτή ατομική αντίστοιχα. Την αποστολή συνόδευσε στην Αθήνα ο προπονητής της ομάδας κ. Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης.

Σε ανακοίνωση της η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και εύχεται υγεία και καλή συνέχεια σε όλους ενόψει του θερινού κύκλου που ξεκινάει και θα ολοκληρωθεί με τα πανελλήνια πρωταθλήματα το καλοκαίρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου