ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αυλαία με επιτυχία στα 1α Νικητήρια τεχνικής κολύμβησης

αυλαία-με-επιτυχία-στα-1α-νικητήρια-τεχ-100243

Το νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου διοργάνωσε για πρώτη φορά στην πόλη μας διασυλλογική ημερίδα τεχνικής κολύμβησης με συμμετοχή 220 αθλητών από 17 σωματεία της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» την περασμένη Κυριακή 13 Μαρτίου.

Η αγωνιστική δραστηριότητα ξεκίνησε στις 12:00 με το πρόγραμμα προθέρμανσης, ενώ η έναρξη των αγώνων πραγματοποιήθηκε στις 13:00. Οι αγώνες έγιναν με μορφή τελικών σειρών open και η κατάταξη έγινε με βάση τις ηλικιακές κατηγορίες και σε όλους τους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου και ήταν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων και τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου.

Στην ημερίδα είχαν προσκληθεί οι πολιτικές αρχές, θεσμικοί φορείς της πόλης καθώς και η εκπαιδευτική κοινότητα, που έδωσαν το «παρών» τιμώντας τη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης απηύθυνε τον κεντρικό χαιρετισμό στην εναρκτήρια τελετή, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή και οι βουλευτές Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, Αλέξανδρος Μεικόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου και εκ μέρους του Δήμου Βόλου ο Απόστολος Νάσιος.

Μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο, στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας είχε διεξαχθεί και η σχολή κριτών χρονομετρών της ΚΟΕ υπό την εποπτεία και τον απόλυτο συντονισμό του εθνικού προπονητή Γιάννη Καλαϊτζογλίδη ο οποίος συμμετείχε στη διοργάνωση.

Οι αγώνες μεταδόθηκαν σε πραγματικό χρόνο μέσω livestreaming από το κανάλι του τμήματος κολύμβησης στο YouTube.

Με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου τονίζει:

«Το νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου της Νίκης Βόλου συμμετείχε στους αγώνες με 12 αθλητές και αθλήτριες υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη και κατέκτησε 10 μετάλλια. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης καθώς και η οργανωτική επιτροπή των ΝΙΚΗΤΗΡΙΩΝ ευχαριστούν όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα την αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη που μας τίμησε κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων για την ανταπόκριση στο αίτημα συνδιοργάνωσης καθώς και τον Δήμο Βόλου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ και τη Διεύθυνση Αθλητισμού για την καθοριστική συνδρομή με τη διάθεση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς και τις επιχειρήσεις ΜΕΤΚΑ, ΕΨΑ, Ηumu humu swim store, ΑΣΤΕΡΙΑΣ και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και τον Βασίλειο Ηλιόπουλο που στηρίξαν το εγχείρημα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές γονείς του τμήματος, τους κριτές χρονομέτρες, αφέτες, αλυτάρχες και τα παιδιά του τμήματος κολύμβησης καθώς και το προσωπικό του κολυμβητήριου και την ομάδα μηχανοργάνωσης της γραμματείας των αγώνων που προσφέραν τις καθοριστικές υπηρεσίες στην άψογη εκτέλεση της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση ήταν απόλυτα πετυχημένη εισπράττοντας θετικά σχόλια από προπονητές και εκπροσώπους συλλόγων και στάθηκε αντάξια με ό,τι είναι τα ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ διαχρονικά, γεγονός που αποτελεί τη βάση για ακόμη πιο φιλόδοξα εγχειρήματα στον χώρο της τεχνικής κολύμβησης τα επόμενα χρόνια. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και σας ευχαριστούμε όλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου