AROUND THE WEB

Το είδαμε κι αυτό: Τεράστιος ταύρος στη θέση του συνοδηγού σε αυτοκίνητο

το-είδαμε-κι-αυτό-τεράστιος-ταύρος-στη-988048

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες ενός άνδρα ο οποίος είχε βάλει έναν τεράστιο ταύρο στη θέση του συνοδηγού και οδηγούσε αμέριμνος σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ .

«Πίστευαν ότι μάλλον ήταν μοσχάρι, κάτι μικρό ή κάτι που χωρούσε μέσα στο όχημα», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας Τσαντ Ρέιμαν στο News Channel Nebraska Northeast.

ταύρος ΗΠΑ
NORTHEAST – NEWS CHANNEL NEBRASKA

Η πόρτα της πλευράς του συνοδηγού του άσπρου αυτοκινήτου είχε αντικατασταθεί με ένα μεταλλικό προστατευτικό κιγκλίδωμα που συνήθως συναντάμε σε περιφράξεις χώρων όπου φιλοξενούνται ζώα. Από αυτά τα μεταλλικά κάγκελα, ήταν δεμένο, με ιμάντες, το ζώο.

Οι αξιωματικοί πραγματοποίησαν διακοπή της κυκλοφορίας, εξέτασαν τις τροχαίες παραβάσεις που είχαν γίνει και ταυτοποίησαν τον οδηγό του οχήματος.

«Ο αξιωματικός έγραψε κλήση με κάποιες προειδοποιήσεις», δήλωσε ο Ρέιμαν. «Υπήρχαν ορισμένα ζητήματα που μπορούν να αναφερθούν σε αυτή την κατάσταση. Ο αστυνομικός επέλεξε να του κάνει μια γραπτή προειδοποίηση και να του ζητήσει να πάρει το ζώο πίσω στο σπίτι και να φύγει από την πόλη».

Όπως και έγινε. Ο Λι Μέγιερ, ο οδηγός του αυτοκινήτου, και ο Howdy Doody, ο επιβλητικός ταύρος, επέστρεψαν σπίτι. Μάλλον, ο Μέγιερ θα το.. ξανασκεφτεί για να βγάλει βόλτα τον ταύρο, δένοντας μάλιστα το δύσμοιρο ζώο, που φαίνεται να υποφέρει, στο αυτοκίνητο.

ταύρος ΗΠΑ
NORTHEAST – NEWS CHANNEL NEBRASKA
ταύρος ΗΠΑ
NORTHEAST – NEWS CHANNEL NEBRASKAenikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου