AROUND THE WEB

Απολαυστικός Μητσικώστας: Οταν ο «Ανδρουλάκης» ανακοίνωσε το 11% του ΠΑΣΟΚ στον «Ανδρέα Παπανδρέου»

απολαυστικός-μητσικώστας-οταν-ο-ανδ-953433

Το καυστικό σχόλιο του «Ανδρέα Παπανδρέου» για το 11% και οι αναφορές σε Τσοβόλα, Κατσιφάρα και Γιώργο Παπανδρέου

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε ο Γιώργος Μητσικώστας τους πανηγυρισμούς που προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ το 11,46% που πήρε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Γιώργος Μητσικώστας έστησε έναν φανταστικό διάλογο του «Νίκου Ανδρουλάκη» με τον «Ανδρέα Παπανδρέου» στον οποίο ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε στον ιστορικό ηγέτη του κόμματος το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο «Ανδρέας Παπανδρέου» περίμενε ένα ποσοστό της τάξης του 70% και έτσι όταν άκουσε από τον «Νίκο Ανδρουλάκη» το 11% σχολίασε δηκτικά: «Πανηγύριζες το 11% βρε άτιμε. Γι’ αυτό έτριζαν τα κόκαλά μου την Κυριακή το βράδυ και εγώ νόμιζα ότι πλευριτώθηκα επειδή είχε αφήσει ανοιχτά τα παράθυρα ο Τσοβολας».

«Δεν είναι καλό νούμερο το 11;» ρώτησε με αγωνία ο «Ανδρουλάκης» για να εισπράξει δεύτερη ψυχρολουσία από τον «Ανδρέα Παπανδρέου: «για λιπαρά σε γιαούρτι μετά το βραδινό στιφάδο, ναι, για το ΠΑΣΟΚ, όχι».

@elganador_75_ Ο Ανδρουλακης Ανακοινωνει Το Ποσοστο Του ΠΑΣΟΚ Στον Ανδρεα Παπανδρεου 😂🤣😂🤣 #elganador75 #mitsikostas #fy #fyp #fp #foru #fypage #foryoupage❤️❤️ #foryoupageofficiall #foryoupage #funny #funnyvideos #viral #viralvideo #tiktok #tiktokgreece #tiktokviral #greece #greecetiktok #greek #greektiktok #fun #humor #smile ♬ πρωτότυπος ήχος – 👑𝕰𝖑 𝕲𝖆𝖓𝖆𝖉𝖔𝖗👑

Στο άκουσμα, δε, της δικαιολογίας περί «δύσκολης συγκυρίας», ο «Ανδρέας Παπανδρέου» έριξε άλλο ένα καρφί: «11% θα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου αν κατέβαζε ψηφοδέλτιο μόνο στο Άνω Κουφονήσι».

Από το ξεκαρδιστικό σκετς δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στον Γιώργο Παπανδρέου με τον «Ανδρέα Παπανδρέου» να σχολιάζει: «μόνο κάποιος που άλλάξε αλυσίδα εν κινήσει στο ποδήλατο θα μπορούσε να πανηγυρίζει τρίτη θέση και 11%».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου