AROUND THE WEB

Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Μπάκιγχαμ – Ποιοι ξεχώρισαν

εντυπωσιακές-εμφανίσεις-στο-μπάκιγχ-943762

Εκλεψε τις εντυπώσεις η νύφη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και σύζυγος του πρωτότοκου γιου του Παύλου

Η επιτομή του σικ στην χθεσινή δεξίωση που παραχωρήθηκε από τον Βασιλιά Καρόλου Γ’ στο Μπάκιγχαμ στους υψηλούς καλεσμένους του, με την νύφη του Κέιτ Μίντλεντον, την βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια, την Ράνια της Ιορδανίας και την Μαρί Σαντάλ να κλέβουν τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Πριγκίπισσα Κέιτ

Για την συγκεκριμένη δεξίωση η Κέιτ Μίντλεντον επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία σε μπλε ρουά απόχρωση του διάσημου brand Self – Portait που υπογράφει ο σχεδιαστής Han Chong. Ο στριφτός γιακάς σε συνδυασμό με τα φουσκωμένα μανίκια έκαναν την διαφορά στο τελικό σχέδιο με τα διαμαντένια κουμπιά να χαρίζουν λάμψη. Το λαμπερό αυτό φόρεμα είναι διαθέσιμο για online αγορές στην τιμή των 510 δολαρίων. Η πριγκίπισσα συνδύασε το εντυπωσιακό της φόρεμα με ένα ζευγάρι μπλε slingback παπούτσια του οίκου Aquazzara τα οποία είχε φορέσει ξανά την Ημέρα Garter το 2022.

kate-middleton-bakinxam-2

Βασίλισσα Λετίσια

Με μια δημιουργία της Βίκτωρια Μπέκαμ συνόδευσε η βασίλισσα Λετίσια, τον σύζυγο της βασιλιά της Ισπανίας Φελίππε, στην χθεσινή δεξίωση στο Μπάκιγχαμ. Το λαχανί φόρεμα με τις πιέτες στην περιοχή της κοιλιακής χώρας και την μικρή ουρά στο πίσω μέρος, σε συνδυασμό με τις μπλέ καστόρινες γόβες έδωσαν στην Λετίσια ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα glam sick στυλ. Ιδιαίτερη εντύπωσε έκανε και η διαμαντένια καρφίτσα σε σχέδιο φιόγκο, που ανήκει στην βασιλική συλλογή κοσμημάτων της βασιλομήτωρ Σοφίας.

ezgif_com-webp-to-jpg__1_

Βασίλισσα Ράνια Ιορδανίας

Ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες της βραδιάς και η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια, η οποία δεν είναι τυχαίο που θεωρείται ως το απόλυτο fashion icon των βασιλισσών όλου του κόσμου. Για το παλάτι του Μπάκιγχαμ η βασίλισσα Ράνια επέλεξε μια δημιουργία της αγαπημένης της σχεδιάστριας Schiaparelli από τη συλλογή πασαρέλας AW23. Ένα καφέ μίντι φόρεμα με χρυσά κουμπιά και πιέτες σε όλη σχεδόν την σιλουέτα και μια φούστα που φτάνει στον αστράγαλο.

ezgif_com-webp-to-jpg

Μαρί Σαντάλ

Ανάμεσα στις υψηλές καλεσμένες που έκλεψαν τις εντυπώσεις και η νύφη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και σύζυγος του πρωτότοκου γιου του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, που επέλεξε να φορέσει μια όμορφη δημιουργία της παγκοσμίου φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας και κουμπάρας της Μαίρης Κατράντζου. Ένα λευκό μίντι φόρεμα με πλισέ μανίκια και ασορτί ζώνη.

μαρι

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου