AROUND THE WEB

Ο Νεϊμάρ έχασε live 1 εκατ. ευρώ στο πόκερ – Δείτε πώς αντέδρασε

ο-νεϊμάρ-έχασε-live-1-εκατ-ευρώ-στο-πόκερ-δ-929567

Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του Βραζιλιάνου μετά το ποδόσφαιρο είναι το πόκερ – Έχασε τον… μισθό της εβδομάδας του σε μία ώρα, γελούσε με μουσική υπόκρουση «Τιτανικού»

Από τους πιο αμφιλεγόμενους υπερπαίκτες της σύγχρονης εποχής είναι δίχως δεύτερη σκέψη ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής για τον οποίο δαπανήθηκαν πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ σε μία και μόνο μεταγραφή όταν η Παρί Σεν Ζερμέν τον απέκτησε από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο τα χρόνια του στο Παρίσι δεν έχουν προσφέρει… αναμνήσεις στους οπαδούς του. Η διαβολική σύμπτωση της απουσίας του λόγω τραυματισμών την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο κάθε χρόνο, η άστατη ζωή εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά και το μηδαμινό ενδιαφέρον που δείχνει για το αν τα καταφέρνει η ομάδα του, τον βάζουν συχνά στο στόχαστρο.

Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε στον αστράγαλο τέλη Φεβρουαρίου στην αναμέτρηση της Παρί κόντρα στη Λιλ και το πρόβλημα αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό απ’ ό,τι αρχικά υπολογιζόταν και στις αρχές του μήνα υποβλήθηκε σε χειρουργείο που τον έθεσε εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Τι κι αν οι Παριζιάνοι έχουν αποκλειστεί από τους «16» του Champions League και πάλι, ενώ έχουν σκαμπανεβάσματα και στο πρωτάθλημα; Εκείνος το… γλεντάει.

Εκτός των πάρτι και τα συχνά ταξίδια στην πατρίδα του για γλέντια, έχει εντοπιστεί τακτικά σε καζίνο, συμμετέχοντας ακόμη και στο European Poker Tour, όπου οι συναθλητές του πρότειναν ότι θα μπορούσε να γίνει επαγγελματίας. Όταν δεν βρίσκεται σε κάποιο τραπέζι πόκερ, δοκιμάζει συχνά τις δυνάμεις του σε διαδικτυακά παιχνίδια και προβάλει τις περιπέτειές του στην streaming πλατφόρμα Twitch, φτάνοντας εντυπωσιακά κέρδη.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη χθες το βράδυ, όταν ο 31χρονος έχασε 1 εκατ. ευρώ στο πόκερ κατά την διάρκεια του live stream, όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο Globo Esporte, και στη συνέχεια προσποιήθηκε πςω έκλαιγε πριν ξεσπάσει σε γέλια. Όταν κατάλαβε τι είχε γίνει με την απώλεια αυτού του ποσού, άρχισε να παίζει μια παραλλαγή της χαρακτηριστικής μουσικής του Τιτανικού, μια μελωδία που χρησιμοποιείται τακτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε στιγμές θλίψης ως meme.

Ένας από τους συμπαίκτες του στο τραπέζι είπε ότι πήγε «από το ένα εκατομμύριο στο μηδέν μέσα σε 60 λεπτά», πριν ο Νεϊμάρ αστειευτεί: «Θα το βάλω αυτό στο YouTube». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εβδομαδιαίος μισθός του Νεϊμάρ από την ομάδα του Παρισίου είναι περίπου 1.087.000, ελάχιστα κάτω από τα χρήματα που λαμβάνουν Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ στην «πόλη του φωτός».

Screenshot-2023-03-29-185406

Ο επιθετικός της PSG εθεάθη για τελευταία φορά σε τραπέζι πόκερ μετά την ήττα της ομάδας του στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League από την Μπάγερν Μονάχου και ο συμπαίκτης του, Κιλιάν Εμπαπέ, άφησε αιχμές εναντίον του. Ο Γάλλος δήλωσε τότε: «Για το παιχνίδι της ρεβάνς, το σημαντικό είναι να τρώμε και να κοιμόμαστε όλοι καλά», αλλά αργότερα αρνήθηκε ότι επρόκειτο για κριτική στον Νεϊμάρ.

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής της Παρί Κριστόφ Γκαλτιέ πρόσθεσε αργότερα: «Μίλησα με τον Νεϊμάρ και του είπα τι σκέφτομαι. Έχει το δικαίωμα, στο ρεπό του, να παίζει πόκερ».

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου