AROUND THE WEB

Τα πιο πλούσια κατοικίδια στον κόσμο – Δεν φαντάζεστε ποια φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις

τα-πιο-πλούσια-κατοικίδια-στον-κόσμο-852965

Η γάτα της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ, «Ολίβια Μπένσον» βρίσκεται στο νούμερο τρία στη λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια στο κόσμο με καθαρή αξία $97 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AllAboutCats.com η λίστα διαμορφώθηκε από τα κέρδη που έχουν μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram από δημοσιεύσεις, περισσότεροι ακόλουθοι, και «likes» με εξαίρεση την γάτα της Σουίφτ.

Πρώτες θέσεις

«Η αξιολάτρευτη σκωτσέζικη φολντ «Ολίβια», απέκτησε την περιουσία της πρωταγωνιστώντας μαζί με την σούπερ σταρ-ιδιοκτήτρια της σε πολλά μουσικά βίντεο, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά προϊόντων και έχει κάνει διαφημιστικά μεγάλου προϋπολογισμού,» εξηγεί η ιστοσελίδα προσθέτοντας ότι δεν έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πλουσιότερο κατοικίδιο στον κόσμο, είναι ο γερμανικός ποιμενικός «Gunther VI», με καθαρή αξία $500 εκατομμύρια ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η γάτα «Nala» με $100 εκατομμύρια και 4,4 εκατομμύρια να την ακολουθούν στο instagram.

Στη λίστα βρίσκονται και τα τέσσερα σκυλιά της Όπρα Γουίνφρεϊ τα οποία θα κληρονομήσουν $30 εκατομμύρια όταν εκείνη φύγει από τη ζωή, η γάτα του σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld) η οποία κληρονόμησε $13 εκατομμύρια μετά το θάνατό του και ο «Pontiac», ο οποίος κληρονόμησε $5 εκατομμύρια μετά το θάνατο της ηθοποιού Μπέτι Γουάιτ (Betty White).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου