AROUND THE WEB

Ηλεκτρονικός «μπάρμαν» ετοιμάζει κάθε είδους κοκτέιλ

ηλεκτρονικός-μπάρμαν-ετοιμάζει-κά-760340
Μετά τις καφετιέρες, τα μίξερ και τοστιέρες, μια νέα συσκευή φιλοδοξεί να κατακτήσει μια θέση στον πάγκο της κουζίνας μας. Ονομάζεται Somabar και ουσιαστικά πρόκειται για έναν ηλεκτρονικό «μπάρμαν» που ετοιμάζει για εμάς ξεχωριστά κοκτέιλ.

Η συσκευή που στην όψη μοιάζει με μια συνηθισμένη οικιακή συσκευή, διαθέτει τρεις ειδικές θήκες στις οποίες μπορούμε να αποθηκεύσουμε υλικά της επιλογής μας, όπως λικέρ και ποτά.

Η συσκευή συνδέεται μέσω Wi-Fi με ειδική εφαρμογή που τρέχει σε iOS και Android, η οποία βοηθά στη μίξη των ποτών. Η εφαρμογή θα προτείνει ροφήματα με τα υλικά που έχουμε ήδη τοποθετήσει, αλλά θα μας πει και τι άλλο μπορούμε να προσθέσουμε ώστε να δοκιμάσουμε διαφορετικά είδη κοκτέιλ.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης της συσκευής, το Somabar χρειάζεται λιγότερο από 5 λεπτά προκειμένου να ετοιμάσει ένα τέλειο κοκτέιλ.

Οι χρήστες μπορούν επιπλέον να καθορίζουν, πόσο δυνατό θα είναι το ποτό τους, να βλέπουν την ποσότητα των υλικών που μένει στο μηχάνημα, αλλά και να κοινοποιούν τις αγαπημένες τους συνταγές.

Οι δημιουργοί του Somabar αναζητούν χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter ώστε να βγάλουν τη συσκευή στην παραγωγή. Όσοι είναι διατεθειμένοι να πλειοδοτήσουν, μπορούν να καταβάλουν 399 δολάρια για μια συσκευή, η οποία θα τους αποσταλεί τον Ιούλιο του 2015.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου