AROUND THE WEB

Οι 12 νέες αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές που έρχονται αυτό το φθινόπωρο

οι-12-νέες-αμερικανικές-τηλεοπτικές-σει-338503

Το καλοκαίρι δυστυχώς πλησιάζει στο τέλος του, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι νέες τηλεοπτικές σειρές του φθινοπώρου έρχονται. Το καλό είναι ότι το «μενού» έχει κάτι για όλους: σκοτεινές και αλλόκοτες ιστορίες, κωμωδίες τρόμου και την… επιστροφή των Μάπετς.

Επειδή όμως δεν θέλουμε να τα χάσετε με όλες αυτές τις νέες επιλογές που έχετε για να δείτε, επιλέξαμε τις καλύτερες νέες σειρές και σας τις παρουσιάζουμε (εδώ μπορείτε πάντως να δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες που κάνουν πρεμιέρα όλες οι σειρές).

«Scream Queens»

Πάρτε την διασκεδαστική χαζομάρα από το «Glee», τη βία και το μυστήριο από την πρώτη σεζόν του «American Horror Story», την αδελφότητα από το «American Horror Story: Coven» και θα έχετε το «Scream Queens». Φόνοι, κορίτσια από αδελφότητες, κόκκινοι διάβολοι και η Τζέιμι Λι Κέρτις – τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε από τη νέα σειρά των Ράιν Μέρφι και Μπραντ Φαλτσακ;

Πρεμιέρα: 22 Σεπτεμβρίου στο FOX

«The Bastard Executioner»

Από τον δημιουργό του «Sons of Anarchy», Κερτ Σάτερ, αυτό το νέο μεσαιωνικό δράμα ακολουθεί έναν πολεμιστή ιππότη του 14ου αιώνα, στον οποίο έχει δοθεί η αποστολή να γίνει εκτελεστής. Σίγουρα θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για μία «δυνατή» σειρά εποχής.

Πρεμιέρα: 19 Σεπτεμβρίου στο FX

«Limitless»

Θυμάστε την ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ από το 2011, όπου παίρνει ένα φάρμακο που ενισχύει εξωπραγματικά το μυαλό του; Τώρα έγινε τηλεοπτική σειρά όπου ο Κούπερ θα εμφανιστεί μόνο στο πιλοτικό επεισόδιο για να δώσει το χάπι σε έναν νέο «τυχερό», τον Τζέικ ΜακΝτόρμαν Μπράιαν.

Πρεμιέρα: 22 Σεπτεμβρίου στο CBS

«Crazy Ex-Girlfriend»

Σας αρέσουν οι έξυπνες ρομαντικές κομεντί; Ή τα μιούζικαλ; Τότε αυτή η σειρά για μία γυναίκα από το Μανχάταν που περιφέρεται σε όλη τη χώρα για έναν άνδρα με τον οποίο έχει εμμονή επί 10 χρόνια, ίσως είναι η ιδανική για σας. Μοιάζει με εκείνη τη σκηνή μιούζικαλ από την ταινία «500 Days of Summer», αλλά κρατάει μια ολόκληρη σεζόν.

Πρεμιέρα: 12 Οκτωβρίου στο CW

«The Man in the High Castle»

Φανταστείτε μία Αμερική μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου οι ΗΠΑ έχασαν τον πόλεμο και βρίσκονται υπό την κατοχή και τη δύναμη των γερμανικών και ιαπωνικών δυνάμεων. Το νέο σκοτεινό δράμα της Amazon εκτυλίσσεται το 1960 και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Φίλιπ Κ. Ντικ. Με τον Ρίντλεϊ Σκοτ στη θέση του παραγωγού και τον Φρανκ Σπότνιτζ («The X-Files») στη θέση του δημιουργού, αυτή η σειρά πρόκειται να είναι μία σίγουρη επιτυχία. Μπορείτε μάλιστα να δείτε το πιλοτικό επεισόδιο τώρα στο Amazon.

Πρεμιέρα: 20 Νοεμβρίου στο Amazon

«Quantico»

Η σταρ του Χόλιγουντ Πριγιάνκα Τσόπρα πρωταγωνιστεί σε αυτό το νέο θρίλερ του ABC ως μία μαθητευόμενη του FBI στην ακαδημία του Κουάντικο στη Βιρτζίνια. Χρησιμοποιώντας τις χρονικές μεταπηδήσεις, όπως ακριβώς κάνει και το «How To Get Away With Murder», η σειρά δείχνει μελλοντικά γεγονότα για να μας «βασανίσει» με το μυστήριο ενός εκπαιδευόμενου που θεωρείται ότι βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

Πρεμιέρα: 27 Σεπτεμβρίου στο ABC

«Minority Report»

Εάν το 2002 αγαπήσατε την ταινία του Στήβεν Σπίλμπεργκ που βασίστηκε στην ιστορία του Φίλιπ Κ. Ντικ, τότε αυτή η σειρά μπορεί να γίνει η αγαπημένη σας. Με το σκηνικό να τοποθετείται στο μέλλον, 10 χρόνια αφότου το «Precrime» έχει διαλυθεί, παρακολουθούμε έναν πρώην «Precog» (ο Σταρκ Σαντς) που βοηθά μία ντετέκτιβ (την Μέγκαν Γκουντ) στο να αποτρέπει τα εγκλήματα, ενώ προσπαθεί να κρατήσει την ικανότητά του μυστική.

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου στο Fox

«The Muppets»

Τα Μάπετς επιστρέφουν! Και αυτή τη φορά έχουν τον δικό τους σόου… μέσα στο δικό τους σόου. Αυτή η νέα κωμωδία του ABC δείχνει τον Κέρμιτ, την παρέα του και την Μις Πίγκι να είναι οικοδεσπότες στο δικό τους «late night TV show». Ας μην ξεχάσουμε όμως ότι ο διάσημος βάτραχος έχει και νέα σύντροφο. Είναι σαν το «30 Rock» να συνάντησε το «The Office» και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι.

Πρεμιέρα: 22 Σεπτεμβρίου στο ABC

«Blindspot»

Μία γυναίκα (η Τζέιμι Αλεξάντερ) ξυπνά γυμνή στην Times Square και δεν θυμάται ποια είναι. Με τη βοήθεια ενός πράκτορα του FBI, χρησιμοποιεί τα τατουάζ που έχει στο σώμα της ως στοιχεία για να ανακαλύψει την ταυτότητά της. Το σκοτεινό δράμα δείχνει ότι μπορεί να ικανοποιήσει τους φαν άλλων παρόμοιων σειρών, όπως το «Hannibal» και το «The Following».

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου στο NBC

«The Grinder»

Ο Λομπ Λόου είναι ο Ντιν Σάντερσον, ένας ηθοποιός που υποδύθηκε τον δικηγόρο σε μία αγαπημένη τηλεοπτική σειρά για 8 σεζόν. Τώρα που τελείωσε η σειρά, ο Ντιν επιστρέφει σπίτι και πιστεύει ότι έχει την εμπειρία και τη γνώση που απαιτούνται για να αναλάβει το δικηγορικό γραφείο της οικογένειάς του, κάτι που προκαλεί την ενόχληση του δικηγόρου αδερφού του (Φρεντ Σάβατζ).

Πρεμιέρα: 29 Σεπτεμβρίου στο Fox

«Supergirl»

Φανατικοί των DC Comics, ενθουσιαστείτε! Η ξαδέρφη του Σούπερμαν, Κάρα Ζορ-Ελ, επιτέλους καταφθάνει αυτό το φθινόπωρο. Στο «Supergirl» θα δούμε το πώς η 24χρονη αρχίζει να αποδέχεται τις δυνάμεις της που κρατούσε μυστικό εδώ και χρόνια. Αυτό θα σας κρατήσει μέχρι να καταφθάσει και ο ξάδερφος της στον κινηματογράφο με την ταινία «Dawn of Justice» τον επόμενο χρόνο.

Πρεμιέρα: 26 Οκτωβρίου στο CBS

«Angel From Hell»

Η Έιμι (Τζέιν Λιντς) ίσως να είναι ο φύλακας άγγελος της νευρωτικής γιατρού Άλισον (Μάγκι Λόσον). Ίσως πάλι, η Έιμι να είναι μια μεθυσμένη που τα έχει χαμένα και δεν ξέρει τι λέει. Αυτό είναι μέρος της γοητείας της νέας κωμωδίας της Λιντς και του μυστηρίου που μας έχει ήδη πείσει να τη δούμε.

huffingtonpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου