AROUND THE WEB

Επεσε το προφίλ του Scorpios Music Bar μετά το απόλυτο viral των ημερών – «Δεν μας κάνετε ζημιά»

επεσε-το-προφίλ-του-scorpios-music-bar-μετά-το-απόλυτο-1056512

Τα βίντεο του μικρού μπαρ στην Καλλιθέα έγιναν viral ενώ τα μιμήθηκαν πολλοί celebrities – Επανέρχεται με νέο προφίλ, αναδημοσιεύοντας ωστόσο τα βίντεο που το έκαναν γνωστό

«Πόλεμο» δέχεται το προφίλ του Scorpios Music Bar το οποίο έγινε γνωστό στα social media λόγω της δημοφιλίας των βίντεο που δημοσίευε στο TikTok. Το μικρό μπαρ στην Καλλιθέα έγινε το απόλυτο viral των τελευταίων εβδομάδων με την ατάκα που ακουγόταν με ξενική προφορά: «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; To Scorpios είναι για εσένα!». Ωστόσο, το προφίλ με τις δεκάδες εκατομμύρια προβολές και αλληλεπιδράσεις πλέον έπεσε.

@scorpiosmusicbarbackup Η ομάδα του σκορπιού είναι δυνατή και δεν μπορούν να μας ρίξουν μπαμ!💣 #scorpiosmusicbarathens #girls #μπεςφοργιου ♬ original sound – scorpiosmusicbarbackup

Μετά από αναφορές το Scoprios Music Bar στο tiktok έκλεισε, αλλά η ομάδα του μαγαζιού επανήλθε με νέο λογαριασμό που ονομάζεται «scorpiosmusicbarbackup». Η γυναίκα που παρουσιάζει τα βίντεο, λέει «μας ρίξατε το προφίλ, αλλά δεν μπορείτε να μας κάνετε ζημιά. Οι σκορπίοί είναι πάρα πολύ δυνατοί. Και πάμε μπροστά. Μπαμ». Ενώ στη συνέχεια καλεί τον κόσμο να ακολουθήσει και προωθήσει αυτό το νέο προφίλ στο οποίο υπάρχει φυσικά και το πρώτο εμβληματικό βίντεο που είχε κάνει θραύση.

Σε ένα από τα υπόλοιπα βίντεο, η γυναίκα που μας ξεναγεί στο μικρό μπαρ της Καλλιθέας μας γνωρίζει και τις κοπέλες που εργάζονται στο μαγαζί, δύο εκ των οποίων είναι από τη Ρωσία.

Πάντως μετά από αυτό το βίντεο ήρθε η διευκρίνιση πως «το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες» για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

Οι διάσημοι που το μιμούνται

Όπως όμως γίνεται με τα viral του TikTok, βρίσκουν γρήγορα ανταπόκριση σε χιλιάδες κόσμου και έτσι από το πουθενά βρίσκονται… παντού. Και κάπως έτσι το «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; Σκορπιός είναι για σένα» έγινε γρήγορα το απόλυτο trend κάνοντας εκατομμύρια προβολές τις προηγούμενες ημέρες.

Πολλοί διάσημοι, όπως η Ιωάννα Τούνη, ο Γιώργος Μπόγρης από το νέο του μαγαζί στο Μικρολίμανο, το Θηρίο, το καστ του Σασμού και πολλοί ακόμα το δανείστηκαν για τα δικά τους concept stories και το αναπαρήγαγαν, μετατρέποντάς το στο απόλυτο σλόγκαν των ημερών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου