ΕΞΟΔΟΣ

Ματαιώνεται η συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον Βόλο

ματαιώνεται-η-συναυλία-του-θανάση-παπ-992084

Ματαιώνεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον Βόλο, λόγω των καταστροφών που συμβαίνουν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας.

Από την εταιρεία ανακοινώνεται:

«Είναι μεγάλο το μεγάλο πλήγμα και πολλές οι δυσκολίες που βιώνει μέρος των συμπολιτών μας. Όσο κι αν θέλουμε να απαλύνουμε τον πόνο με μουσική, θεωρούμε φυσικό σε αυτές τις συνθήκες να ματαιώσουμε τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον Βόλο, που ήταν προγραμματισμένη για Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Ευχόμαστε υγεία και να έχουμε σύντομα την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά μαζί.

Όσοι έχετε προμηθευτεί τα εισιτήρια σας από τα φυσικά σημεία προπώλησης, δηλαδή Κεχαίδης και Illusion στην πόλη του Βόλου μπορείτε να τα εξαργυρώνετε από το ίδιο σημείο που τα αγοράσετε, μέσα στις επόμενες 20 μέρες.

Εάν η πληρωμή έγινε με κάρτα (Online) οι επιστροφές γίνονται απευθείας στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά τις επόμενες μέρες.

Εάν η πληρωμή έγινε με μετρητά στο συμβεβλημένο δίκτυο καταστημάτων της More/ Viva ( Public, Nova, Mymarket, Shell Κλπ) παρακαλείστε να αποστείλετε εντός του μήνα Σεπτεμβρίου στο [email protected] μαζί με τον κωδικό παραγγελίας ή voucher τα παρακάτω στοιχεία:

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟY

ΌΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ

ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, στείλτε στο [email protected]».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου