ΕΞΟΔΟΣ

Γιορτή Αμυγδάλου 2023

γιορτή-αμυγδάλου-2023-983629

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροθηβών Φθιώτιδες Θήβες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών Φθιώτιδες Θήβες, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεών του για το τρέχον έτος, διοργανώνει «Γιορτή Αμυγδάλου 2023» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων και τον Δήμο Βόλου σήμερα Σάββατο 19 Αυγούστου, και ώρα 8.30 μ.μ. στην έδρα του Συλλόγου (πρώην Δημοτικό Σχολείο Μικροθηβών, όπισθεν εκκλησίας).

Πρόκειται για μια σειρά δράσεων οι οποίες θα δώσουν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γευτούν εδέσματα με βάση το αμύγδαλο, να ενημερωθούν σχετικά με τη θέση του αμυγδάλου στην εγχώρια και διεθνή αγορά και την εμπορική του αξία, αλλά και να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών Φθιώτιδες Θήβες ιδρύθηκε το 2019 με κύριο σκοπό την προστασία και διατήρηση της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου, την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου των Φθιωτίδων Θηβών, αλλά και τη δραστηριοποίηση των μελών του και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής μέσα από τη διοργάνωση πολιτιστικών, επιμορφωτικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία πολυάριθμες και ποικίλες εκδηλώσεις, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάδειξη και προβολή των Μικροθηβών και της ευρύτερης περιοχής, στην ψυχαγωγία των μελών του, τη σύσφιξη των σχέσεων τους και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου