ΕΞΟΔΟΣ

Βραδιά για το Μίμη Πλέσσα

βραδιά-για-το-μίμη-πλέσσα-9819

Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Μουσική βραδιά αφιερωμένη στο Μίμη Πλέσσα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου. Ο κορυφαίος συνθέτης θα τιμηθεί για το έργο και την προσφορά του, ενώ η συναυλία θα παρουσιαστεί μέσω διαδικτύου ζωντανά σε όλο τον κόσμο.

Η βραδιά με τίτλο «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι» διοργανώνεται από το Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και το Δίκτυο «Περραιβία» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου- Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ο συντονισμός και η επιμέλεια της εκδήλωσης ανήκει στον πρόεδρο του Συλλόγου Ελασσονιτών, Κώστα Σκριάπα, η ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας στον Ζαφείρη Κουκουσέλη. Συμμετέχουν οι ερμηνευτές Νίκος Αλεξίου, Κατερίνα Αποστολοπούλου, Κώστας Ζεμπίλας, Ζωή Τζαλαβρέτα.

Παίζουν οι μουσικοί Ζαφείρης Κουκουσέλης, πιάνο – πλήκτρα, Δημ. Μπεφάνης μπουζούκι, Ν. Αλεξίου κιθάρα, Βαγγέλης Χάνος μπάσο, Αγγελος Τσιριγωτάκης τύμπανα.

Συμμετέχει η Χορωδία παραδοσιακής μουσικής «ΙΩΝΙΑ». Διεύθυνση -διδασκαλία Χορωδίας Κορνηλία Φραγκογιάννη, επιμέλεια κειμένων – αφήγηση Χριστίνα Γουλιώτη, χορογραφίες Βάσω Τηλιοπούλου (CHORUS Line), βιντεοπροβολή Γιώργος Τζήκας.

Η τιμή εισόδου είναι συμβολικά 7 ευρώ και προπώληση πραγματοποιείται στο Δίαυλο, Τοπάλη 14, τηλέφωνο 2421025363.

Η εκδήλωση έχει ιδιαίτερο κοινωνικό σκοπό, διότι θα ενισχύσει το πλούσιο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης του Δικτύου «Περραιβία» με τη στήριξη ευπαθών ομάδων σε τρόφιμα και φάρμακα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου