ΕΞΟΔΟΣ

«Το μαγικό ρουμπίνι»

το-μαγικό-ρουμπίνι-947023

Χορευτικό παραμύθι ανεβαίνει στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας

Το χορευτικό παραμύθι «Το μαγικό ρουμπίνι» ανεβάζει η Σχολή Χορού της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού. Η παράσταση θα ανέβει απόψε και αύριο, Κυριακή 14 Μαΐου, στις 20:00, στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας.

Το παραμύθι «Το μαγικό ρουμπίνι» είναι ένα remake του πρωτότυπου χορευτικού παραμυθιού της Διευθύντριας Σπουδών της Δημοτικής Σχολής Χορού Άντζελας Καλαντζή που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2008. Τι είναι το μαγικό ρουμπίνι και γιατί δεν πρέπει να χαθεί; Ποια είναι τα βασίλεια των τεχνών και γιατί δημιουργήθηκαν; Θα θέλαμε να ζούμε στο βασίλειο του Γκρι;

Τα παιδιά της δημοτικής σχολής χορεύοντας θα διηγηθούν μια ιστορία που το μόνο που θέλει είναι να μην ξεχνάμε ότι: «….όλοι οι άνθρωποι κρύβουν μέσα τους τον μαγικό σπόρο της τέχνης και όταν τον αφήσουν να ανθίσει μόνο τότε μπορούν να γίνουν πραγματικά ευτυχισμένοι!»

Η σκηνοθεσία και η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στην Άντζελα Καλαντζή και τις χορογραφίες εκτός από την ίδια δημιούργησαν και δίδαξαν οι καθηγήτριες της Σχολής Χορού Κασσάνδρα Αλίκη, Κόκκινου Θώμη, Μεγαλοοικονόμου Αννα και Βλάχου Χρύσα. Φέτος εκτός από τους μαθητές του κλασικού χορού θα συμμετέχουν το εφηβικό τμήμα Latin και τα παιδιά του τμήματος Crearive dance τα οποία μόλις φέτος ήρθαν στον μαγικό κόσμο του χορού.

Η Δημοτική Σχολή Χορού με πάνω από 38 παραγωγές και πολλές άλλες συμμετοχές σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης τα τελευταία χρόνια, καλεί όλους τους φίλους του χορού για να γιορτάσουμε μαζί αυτή την Τέχνη που με την παγκόσμια «γλώσσα» της ενώνει τους ανθρώπους.

Πώληση εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου μια ώρα πριν την παράσταση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου