ΕΞΟΔΟΣ

Συναυλία των Naxatras στον Βόλο

συναυλία-των-naxatras-στον-βόλο-946955

Η ανερχόμενη μπάντα θα εμφανιστεί απόψε, στην σκηνή του Lab Art

Naxatras: η αγαπημένη ανερχόμενη μπάντα με τον ψυχεδελικό ροκ ήχο έρχεται ζωντανά στην πόλη του Βόλου! Η συναυλία θα δοθεί απόψε, στο Lab Art.

Εχοντας εξερευνήσει τα όρια του ψυχεδελικού rock, των heavy riffs και των αφαιρετικών ηχοτοπίων για μία δεκαετία, με εφαλτήριο την Βόρεια Ελλάδα, οι Naxatras συνεχίζουν να χαράσσουν μία συναρπαστική μουσική πορεία, γεμάτη αστρικές μελωδίες και σφιχτοδεμένο ρυθμικό μέρος, αυξάνοντας διαρκώς το fanbase τους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η σταθερή πορεία τους σε πετυχημένες εμφανίσεις πατάει πάνω στην κυκλοφορία τριών πολύ ιδιαίτερων και περιζήτητων δίσκων που θεωρούνται πλέον συλλεκτικοί.

Το τέταρτο σε σειρά full length album τους (έκτη συνολικά κυκλοφορία), με τίτλο IV παρουσιάζει το σχήμα για πρώτη φορά ως κουαρτέτο, με προσθήκη πλήκτρων. Με τον Παντελή Κάργα και την πολυδιάστατη performance του στα keyboards, προσφέρουν ακόμη περισσότερη ατμόσφαιρα και πειραματική διάθεση στην ήδη επιτυχημένη jamming προσέγγιση του group στην ψυχεδελική μουσική. Εστιασμένο στο songwriting, στη μουσικότητα και τη σύνθεση, με εμφανείς τις επιρροές από ονόματα σταθμούς του προοδευτικού rock των 70’s και με πολυεπίπεδες ενορχηστρώσεις ειδικής δυναμικής, το IV βρίσκει τους Naxatras στην καλύτερη μέχρι σήμερα φάση τους, με την εξελικτική τους διάθεση να έχει πλέον περάσει σε πρώτο πλάνο.

Οι Naxatras είναι οι:

Γιάννης Βαγενάς (μπάσο, φωνητικά)

Γιάννης Κωσταντέλιας (κιθάρα, φωνητικά)

Κώστας Χαριζάνης (ντραμς)

Παντελής Κάργας (πλήκτρα-synths)

Info:

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Ώρα έναρξης: 22:00

Προπώληση: 10 ευρώ

Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:

– Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Nova, Media Markt, Metro, My Market και τα βενζινάδικα Shell, BP, EKO πανελλαδικά,

και στον Βόλο από τα καταστήματα

– Κεχαΐδης ΑΕ, Κουταρέλια 29 (μεταξύ Δημητριάδος και Ερμού)

– Illusion St. Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη

Πληροφορίες / κρατήσεις: 6934108666

Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 – 22:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου