ΕΞΟΔΟΣ

CineDoc: «Τέλος χρόνου»

cinedoc-τέλος-χρόνου-930715

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Λουκά Παλαιοκρασά προβάλλεται στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Βόλου

Το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc στον Βόλο για την τελευταία του προβολή σήμερα, Σάββατο, στις 19.30, στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», θα προβάλει το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Λουκά Παλαιοκρασά «Τέλος Χρόνου». Μία ταινία για το τι σημαίνει να είσαι έφηβος και μαθητής στη σημερινή εποχή, με μοναδική πρόσβαση της κάμερας στην σχολική αίθουσα και στη ζωή των μαθητών.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με την κ. Ελλη Εκμετζιάν, ψυχολόγο, PhD στην Κοινωνική Ψυχολογία και Επικοινωνία, και σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Γυρισμένο κατά τη διάρκεια δύο χρόνων, το «Τέλος Χρόνου» είναι ένα ντοκιμαντέρ ενηλικίωσης στον σημερινό κόσμο. Η κάμερα, σιωπηλός παρατηρητής, παρακολουθεί τα παιδιά να ζουν, να μαθαίνουν, να θυμώνουν, να απογοητεύονται, να ελπίζουν ότι θα βρουν τη θέση τους στα κοινά, μέσα από ένα τραγούδι, μια φιλία ή έναν έρωτα, να μεγαλώνουν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών, εισιτήρια αριθμημένων θέσεων πωλούνται στο ταμείο του «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής, από τις 18.30. Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου